Σπίρτζης: Παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση Κασσελάκη για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά»


Αποστάσεις κράτησε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπρίτζης, από τη δήλωση που έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης για «υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε ότι «δεν βοηθάνε».

«Όποιος έχει δημόσια θέση, πρέπει να είναι μετρημένος στον δημόσιο διάλογο γιατί αλλιώς εκπαιδεύουμε στον πολίτη σε μια λαϊκιστική αντιμετώπιση», ανέφερε χαρακτηριστικά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας πως «η δήλωση Κασσελάκη δεν σημαίνει ότι ήταν αυτή που έπρεπε η στάση της κυβέρνησης απέναντι στα Τέμπη. Έπρεπε να γίνει προανακριτική».

«Και να βοηθάει (σ.σ. στην τακτική του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη), από μένα δεν υιοθετείται. Δεν πρέπει να αντιγράφουμε λαϊκίστικα μοντέλα που έχει υιοθετήσει η ΝΔ και άλλοι στο παρελθόν» συνέχισε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε, την ανάγκη ανασυγκρότησης του προοδευτικού κόσμου «χωρίς αποκλεισμούς», σημειώνοντας: «Για να διεκδικήσουμε εναλλακτικό πόλο διακυβέρνησης πρέπει να ανασυγκροτηθεί ο προοδευτικός κόσμος και με το ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο χωρίς αποκλεισμούς» για να προσθέσει μετά «και η Νέα Αριστερά, είπα χωρίς αποκλεισμούς».

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ