Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 8 Μάϊου

Τα μυστικά των ζωδίων: Αυτά που δεν θα σου πουν ποτέ

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 8η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η μέρα είναι άκρως βοηθητική

Η πολύ δυνατή και τυχερή καθώς θα σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και τον Ουρανό νέα Σελήνη στον Ταύρο μας υπενθυμίζει τις ικανότητες μας και πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε αν συγκεκριμενοποιήσουμε στο μυαλό μας αυτά που θέλουμε να επιτύχουμε, οργανώσουμε την προσπάθεια μας και πιστέψουμε με όλη μας τη δύναμη σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Η νέα Σελήνη είναι θετική αν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας. Προσφέρει κίνητρο, έμπνευση και το απαραίτητο θάρρος να κάνουμε δύσκολα πράγματα ή να ανταποκριθούμε σε απαιτητικές προκλήσεις, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Νέα Σελήνη στον Ταύρο – Ευκαιρίες για σημαντικές αλλαγές

Η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνει συμβάντα που θα διαφοροποιήσουν τις βλέψεις, τις επιθυμίες και τις προοπτικές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν επαναξιολογήσεις σχετικά με τις καθημερινές σχέσεις, με την απόδοση των συνεργασιών, με τις οικονομικές επιλογές. Σε ένα γενικό πλαίσιο θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί στον τρόπο που αντιλαμβάνονται οι καθημερινές υποθέσεις.

Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα προκύψουν δημιουργικά ανοίγματα για να διαφοροποιηθούν οι αρνητικές συνθήκες και να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο τα πλάνα. Στις επιδιώξεις θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος, οι ενέργειες θα είναι σκεπτόμενες και μεθοδικές, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός.

Στον αισθηματικό τομέα ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, τα συμβάντα θα δώσουν την ευκαιρία για συναναστροφές που θα έχουν την προοπτική να προχωρήσουν σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Τα τσακωμένα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα μπορέσουν να συζητήσουν εκ νέου τα επίμαχα ζητήματα, θα υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις και να αναδομηθούν οι σχέσεις.

Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κατοχύρωση, στην εξασφάλιση, στην αποκατάσταση, συζητήσεις θα γίνουν γύρω από το θέμα της δέσμευσης και της μελλοντικής εξέλιξης. Δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες υποσχέσεις, θα έχουν την προοπτική να τηρηθούν, τα λόγια που θα ακουστούν θα είναι βάσιμα, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι η κύρια επιρροή της ημέρας η οποία φωτίζει τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο αγαπητοί μου Κριοί. Η επιρροή της νέας Σελήνης είναι ιδιαίτερα έντονη στις δυο εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας, θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά βοηθητική, προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να χαμογελάσετε πλατιά στο υπόλοιπο της χρονιάς. Ίσως ακόμη μέσα στο επόμενο διάστημα της επιρροής της να προκύψουν νέοι πόροι εσόδων από κάποια καινούρια δουλειά που θα κάνετε. Αρκεί να πιστέψετε στον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας και με αυτοπεποίθηση αλλά και σκεπτόμενοι με ένα εναλλακτικό και διαφορετικό τρόπο να βρείτε την ιδέα πάνω στην οποία θα δουλέψετε.

Ταύρος

Χρόνια πολλά αγαπητοί μου Ταύροι που έχετε γενέθλια σήμερα! Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλια σας με μια υπέροχη νέα Σελήνη στο ζώδιο σας που αποτελεί πραγματικά ένα δώρο σ’ αυτά τα γενέθλια σας. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους που θα σας δώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε είτε στην προσωπική σας ζωή είτε στα επαγγελματικά είτε όπου έχετε ανάγκη για ένα νέο και εμπνευσμένο ξεκίνημα. Φυσικά η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι στον ίδιο σας τον εαυτό. Που θα θέλατε να βρίσκεστε ένα χρόνο μετά στα επόμενα γενέθλια σας; Είστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση σας; Μπορείτε να κάνετε αλλαγές; Σας αρκούν οι γνώσεις που έχετε; Θέλετε να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο κάποιο τομέα στην ζωή σας; Μην χάνετε καθόλου χρόνο! Κάντε μια μικρή αρχή τώρα και σε ένα χρόνο από τώρα θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο του Ταύρου σαφώς είναι η κύρια επιρροή σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι. Πρόκειται για μια νέα Σελήνη μέσα στον πιο μυστικό ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων, την ανάπαυση, την υγεία και τη θεραπεία. Είναι η κατάλληλη επιρροή όπως καταλαβαίνετε για να μην «κάνετε» τίποτε! Τι είναι αυτό που σας ξεκουράζει περισσότερο; Τι σας ψυχαγωγεί; Πως χαλαρώνετε; Όλα αυτά πρέπει να ψάξετε να βρείτε χωρίς υπερπροσπάθειες όμως. Αν έχετε ανάγκη από ξεκούραση, από ύπνο, από μια κουβέντα σε χαμηλούς τόνους με έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε ή με τον σύντροφο σας τότε αυτή η νέα Σελήνη θα σας επιτρέψει να κάνετε όλα τα παραπάνω, να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να νιώσετε αναζωογονημένοι. Είναι ακόμη μια εξαιρετική νέα Σελήνη για να πετάξετε ό,τι τοξικό μπορεί να υπάρχει στην ζωή σας είτε αυτό αφορά ανθρώπους είτε καταστάσεις. Είναι και μια νέα Σελήνη όμως που φουντώνει ίσως ένα επαγγελματικό παρασκήνιο. Πιθανώς μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες να έχετε συζητήσεις για ένα νέο πρότζεκτ στα επαγγελματικά σας ή μια πρόταση αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Καρκίνος

Η μοναδική νέα Σελήνη στον Ταύρο στον τομέα των στόχων, των φίλων και της συλλογικής δουλειάς έχει ξεκάθαρα μηνύματα προς εσάς. Καιρός να θέσετε τους νέους στόχους σας, να κάνετε νέες επαφές και σχέσεις, να βρείτε στήριγμα σε συνεργάτες και φίλους που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Επίσης η νέα Σελήνη ευνοεί οτιδήποτε αφορά στα μέσα τεχνολογίας ή την αξιοποίηση τους για την προώθηση της δουλειάς σας. Μήπως είναι καιρός να λουστράρετε το προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης; Να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, στην ιστοσελίδα σας; Ή αν έχετε μια παραδοσιακή εργασία μήπως να σκεφτείτε με πιο τρόπο θα την ενισχύσετε αξιοποιώντας τα εργαλεία που σας δίνει η τεχνολογία; Από την άλλη πιθανώς είναι μια καλή στιγμή να σκύψετε μαζί με τους συνεργάτες σας πάνω στους στόχους σας και να προσπαθήσετε να συνεργαστείτε όσο καλύτερα γίνεται.

Λέων

Η νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, είναι η κύρια επιρροή όχι μόνο των ημερών αλλά και των επόμενων δυο εβδομάδων μέσα στις οποίες μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου, στον τομέα της καριέρας σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή λοιπόν κάποιοι στόχοι σας να υλοποιηθούν. Ενδεχομένως να δεχτείτε μια κατάλληλη επαγγελματική πρόταση που θα υλοποιηθεί μέχρι το φθινόπωρο. Ή μπορεί να έχετε εσείς μια ιδέα για μια επιχείρηση ή την προώθηση της δουλειάς σας που μπορεί να σας φέρει ψηλά. Τολμήστε να σκεφτείτε κάτι νέο, κάτι που αξιοποιεί την τεχνολογία και μην φοβάστε τίποτε! Το φεγγάρι αυτό δέχεται θετικές όψεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κοπιάσετε φυσικά.

Παρθένος

Η νέα Σελήνη στον Ταύρο, είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή συνθήκη για σας τους Παρθένους κυρίως για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σας, καθώς σχηματίζεται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο που σχετίζεται με το μέλλον σας! Το μέλλον των σπουδών, της δουλειάς σας, της σχέσης σας, γενικότερα της ζωής σας. Οι θετικές όψεις της νέας Σελήνης μπορεί να σας δώσουν έμπνευση ή μια καλή ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε παρακάτω από τα κύρια θέματα που σας απασχολούν. Από την άλλη μπορεί να έρθετε σε επαφή με άτομα αυτό το καιρό με εντελώς διαφορετικές πεποιθήσεις και «πιστεύω» από σας ή με διαφορετικές κουλτούρες ίσως διαμένοντες στο εξωτερικό! Η νέα Σελήνη ευνοεί την ανάπτυξη μια νέας ιδέας ή στόχου που υλοποιώντας τον θα έχετε μακροπρόθεσμα οφέλη.

Ζυγός

Πολλά και σημαντικά αυτά που συμβαίνουν με τη νέα Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, καθώς ενεργοποιεί τόσο τον ερωτικό – σεξουαλικό τομέα στο ωροσκόπιο σας, όσο και τα οικονομικά. Μια γνωριμία θα μπορούσε να έχει καταλυτική επιρροή στη ζωή σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση μπορεί να σκεφτείτε ίσως να συζητήσετε για το μέλλον της αυτές τις μέρες ή αν σας είχε προταθεί μια συνεργασία μπορεί επίσης να κάνετε κάποιες διαπραγματεύσεις επί των οικονομικών θεμάτων. Γενικά σήμερα οι σημαντικές σας προτεραιότητες είναι τα οικονομικά και οι βαθύτερες σχέσεις σας. Ακόμη μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή στα επαγγελματικά ή μια αλλαγή που επιθυμείτε.

Σκορπιός

Η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς μέσα στον τομέα σχέσεων – γάμου και συνεργασιών, δίνει ώθηση στις επαφές σας με τους άλλους κι αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαήμερου, προσφέρει και την ευκαιρία μιας σημαντικής νέας γνωριμίας μέσα σε ένα ορίζοντα σχεδόν εξαμήνου, είτε σε προσωπικό, ερωτικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι πρώτες δυο εβδομάδες μετά τη νέα Σελήνη είναι πάντα οι πιο δυνατές για να κάνουμε νέα ξεκινήματα ή για να ενδυναμώσουμε τον τομέα στον οποίο φιλοξενούμε τη νέα Σελήνη. Στην περίπτωση σας αυτός ο τομέας είναι των «σημαντικών» άλλων στη ζωή σας. Εδώ θέλω να ξεκαθαρίσω ότι σημαντικοί άλλοι δεν είναι απαραίτητα μόνο ο σύντροφος μας ή ο συνεργάτης μας αλλά και ο δικηγόρος, και ο σύμβουλος στην επιχείρηση μας κτλ. Οι σχέσεις αγαπητοί μου Σκορπιοί χρειάζονται δουλειά και καθημερινή τροφή για να ανθίζουν. Είναι λοιπόν η στιγμή που πρέπει να τις «θρέψετε», να τις περιποιηθείτε για να συνεχίζουν να σας υποστηρίζουν σταθερά και σθεναρά.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, σας καλεί να βρείτε τη φόρμα σας σε περίπτωση που την έχετε χάσει ή να την διατηρήσετε χωρίς να βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε άσκηση ή να τρώτε απερίσκεπτα και μη υγιεινά. Τώρα που ο καιρός βελτιώνεται θα σας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για να μπείτε σε φόρμα. Μάλιστα αν πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα διατροφής και άσκησης μπορείτε με αυτό το σταθερό φεγγάρι να το διατηρήσετε μακροπρόθεσμα. Κάποιες μικρές αλλαγές στη διατροφή σας, η ευκαιρία για λίγη παραπάνω κίνηση θα κάνουν θαύματα σε λίγο καιρό από τώρα. Φυσικά αν δεν έχετε κάνει πρόσφατα ένα τσεκάπ τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κανονίσετε. Από την άλλη αυτή η νέα Σελήνη δείχνει για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου και πιθανά νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά σας. Μια πρόταση μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα και στον οικονομικό τομέα που φαίνεται ότι περνάτε μεγαλύτερη πίεση.

Αιγόκερως

Μια μοναδική νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα όπως φαντάζομαι ήδη γνωρίζετε, έχοντας διαβάσει το σχετικό άρθρο μου. Για σας τους Αιγόκερους, αυτό το φεγγάρι φωτίζει τον τομέα του έρωτα, του πάθους, της δημιουργίας, της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας αλλά και των παιδιών. Αν είστε μόνες -οι και γεννημένοι τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψει μια ερωτική γνωριμία. Αν έχετε ήδη μια σχέση και τον τελευταίο καιρό την παραμελήσατε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να την δυναμώσετε και να την ανανεώσετε. Έμπνευση θα έχετε, δεν έχετε παρά να την αξιοποιήσετε καταλλήλως. Για τους Αιγόκερους που έχουν λύσει τα θέματα του έρωτα αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να σας εμπνεύσει για κάτι δημιουργικό που μπορείτε να κάνετε το επόμενο διάστημα. Είτε μιλάμε για καλλιτεχνική δημιουργία είτε ακόμη και για μια επιχειρηματική ιδέα.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου αγαπητοί μου Υδροχόοι σήμερα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια και τις ρίζες σας και τα φέρνει στο προσκήνιο για να αναλάβετε δράση. Οι γεννημένοι τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να μπείτε σε διαδικασία αλλαγών στο χώρο του σπιτιού από μια απλή αλλαγή στυλ και διακόσμησης μέχρι μετακόμιση ενώ άλλοι μπορεί να σκέφτεστε την πιθανότητα ενός νέου ξεκινήματος ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο με έδρα το χώρο του σπιτιού. Τα θέματα μιας γυναίκας είτε είναι μητέρα, σύντροφος, κόρη θα σας απασχολήσουν επίσης εμμέσως. Ακόμη μπορεί να σκεφτείτε λίγο περισσότερο και τα θέματα της οικονομικής σας διαχείρισης.

Ιχθύες

Η νέα Σελήνη σήμερα, έρχεται για να δημιουργήσει «φασαρία» μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες στην καθημερινότητα σας, αφού θα σας βάλει σε επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και υπογραφές. Μέσα στο διάστημα των επόμενων ημερών ιδιαίτερα οι Ιχθύες του τέλους του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου, φαίνεται ότι θα έχετε πολλά να πείτε, να επικοινωνήσετε, να διεκδικήσετε. Πιθανώς να έχετε και αρκετές μετακινήσεις. Αν ψάχνετε να βρείτε μια καλύτερη δουλειά, αν έχετε να περάσετε από κάποια συνέντευξη, αν ψάχνετε το κατάλληλο διάστημα για να στείλετε βιογραφικά ή για να κάνετε μια κουβέντα στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας για να προωθήσετε μια ιδέα σας τότε αυτό το διάστημα είναι ακριβώς μπροστά σας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ