Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Η ώρα, το κανάλι και η ανακοίνωση της Θύρας 7


Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Η ώρα του επαναληπτικού αγώνα στον Πειραιά, το κανάλι που θα το δείξει και αυτό που ζήτησε η Θύρα 7 από τους φιλάθλους

Τα ρέστα του για πρόκριση στον τελικό του Conference League παίζει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη 9 Μαΐου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά την ιστορική νίκη με 4-2 στο Μπέρμιγχαμ, κόντρα στην Άστον Βίλα.

Το ματς θα αρχίσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sports 2.

Η παράκληση της Θύρας 7 από τους φιλάθλους

Μια κάπως ασυνήθιστη ανάρτηση – παράκληση έκανε η Θύρα 7, των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για τον αγώνα της ρεβάνς των ημιτελικών του Conference League με την Άστον Βίλα που θα γίνει στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 9 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, αυτό που ζήτησε η Θύρα 7 είναι κάθε φίλος του Ολυμπιακού που θα βρεθεί στο γήπεδο, να έχει ένα ή δύο κασκόλ ώστε να βοηθήσει στην «χορογραφία» που θα γίνει πριν την πρώτη σέντρα.

Να θυμίσουμε πως έγινε sold out μόλις λίγες ώρες μετά την έναρξης της διάθεσης των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο ματς και έτσι οι οπαδοί των Πειραιωτών ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μία καυτή ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΣΚΟΛ!

Στον αγώνα με την Άστον Βίλα  θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα που αφορά ΟΛΟ το γήπεδο!

Για αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ, όλους τους Ολυμπιακούς να φέρουν μαζί τους από ένα ή και δύο κασκόλ (για τον διπλανό τους), πρόκειται για μια “χορογραφία” που εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά αφού γνωρίζουμε ότι όλοι έχουν ένα κασκόλ στο σπίτι!

ΥΓ1. Ειδικά στο πέταλο των οργανωμένων δεν νοείται να μην υπάρχουν 6.500 κασκόλ!

Οι οδηγίες της αγγλικής αστυνομίας προς τους οπαδούς των φιλοξενούμενων

Η Άστον Βίλα έχει πάρει περίπου 1.600 εισιτήρια για τη μεγάλη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, στα ημιτελικά του Conference League και η αγγλική αστυνομία δίνει οδηγίες προς τους φιλάθλους της ομάδας, για να έχουν μια… ομαλή παρουσία στην Αθήνα.

Η αγγλική αστυνομία εξέδωσε μία σειρά από οδηγίες για τους οπαδούς της Αστον Βίλα, ενόψει της παρουσίας τους στη χώρα μας, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Πέμπτης (02.05.2024, 22:00).

Η αστυνομία αναφέρει τρία συγκεκριμένα πράγματα σε επίπεδο οδηγιών για τους Άγγλους οπαδούς.

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Η ώρα, το κανάλι και η ανακοίνωση της Θύρας 7
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Η ώρα, το κανάλι και η ανακοίνωση της Θύρας 7

Πιο συγκεκριμένα, τους καλεί:

Α) να έχουν προγραμματίσει τη μετακίνησή τους στην πόλη για να μεταβούν στο γήπεδο εγκαίρως και αρκετά πριν τη σέντρα

Β) να ακολουθήσουν τις οδηγίες των τοπικών αρχών (αστυνομικών και όχι μόνο)

Γ) να φροντίζουν τα προσωπικά τους αντικείμενα συμπεριλαμβανομένων και των διαβατήριών τους, ειδικά εάν βρίσκονται σε χώρο με πολύ κόσμο ή σε μέσα μεταφοράς

Ο elite Φέλιξ Τσβάιερ θα είναι ο διαιτητής του αγώνα

Ο elite Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ ορίστηκε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, ο οποίος έχει σφυρίξει τόσο σε δύο ματς στην Ελλάδα όσο και σε τρία παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη.

Η UEFA όρισε τον elite Φέλιξ Τσβάιερ στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα την Πέμπτη (09/05-22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό για το Conference Legue.

Ο 42χρονος Γερμανός έχει σφυρίξει μάλιστα δύο φορές στην χώρα μας. Έναν τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, εκείνον ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στις 11/05/2019, όπου είχε επικρατήσει ο «δικέφαλος του βορρά» με 1-0 κι ένα ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στις 28 Ιουνίου του 2020, όπου πάλι είχαν κερδίσει οι «ασπρόμαυροι» με 2-0.

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Η ώρα, το κανάλι και η ανακοίνωση της Θύρας 7
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Η ώρα, το κανάλι και η ανακοίνωση της Θύρας 7

Μάλιστα, έχει βρεθεί και σε παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» στην Ευρώπη. Στη νίκη τους επί της Ριέκα με 2-1 στις 16 Αυγούστου του 2017 στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Champions League, στην εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League στις 20 Φλεβάρη του 2020, αλλά και στην ήττα στην Λισαβώνα με 3-1 από την Σπόρτινγκ για τους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2017-2018.

Ακόμη, έχει βρεθεί και σε δύο παιχνίδια του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη για τους ομίλους του Europa League, κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (0-0) και στην Φιορεντίνα στην Τούμπα (0-1) κι ένα του Παναθηναϊκού, εκείνο που έδωσε φέτος στα Play Off του Champions League κόντρα στην Μπράγκα εκτός έδρας και ηττήθηκε με 2-1.

Στην ομάδα του θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του, Στέφαν Λουπ και Μάρκο Αχμέλερ, τέταρτο τον Σουηδό Γκλεν Νίμπεργκ ενώ στο VAR θα βρίσκονται ο Γερμανός Μπαστιάν Ντάνκερτ και ο Πορτογάλος Τιάγκο Μαρτίνς.

Τα highlights του πρώτου αγώνα και τα έξι γκόλ της αναμέτρησης:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ