Θεσσαλονίκη: Παρίστανε τον δημοτικό υπάλληλο κι υποσχόταν ασφαλτόστρωση για να τους πάρει λεφτά!


Συνελήφθη 59χρονος στη Θεσσαλονίκη που παρίστανε τον δημοτικό υπάλληλο και προσπαθούσε να αποσπάσει χρήματα τάζοντας έργα ασφαλτόστρωσης.

Στη σύλληψη ενός 59χρονου από το Ηνωμένο Βασίλειο προχώρησε η αστυνομία το πρωί της Δευτέρας (11/02) στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Ο 59χρονος κατηγορείται για απόπειρα απάτης, καθώς επιχείρησε να αποσπάσει χρήματα από μία κάτοικο της περιοχής, παριστάνοντας τον δημοτικό υπάλληλο.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς μαζί με συνεργό του προφασίστηκαν ότι αποτελούν συνεργείο του δήμου και δηλώνοντας ψευδώς ότι έχουν αναλάβει έργο ασφαλτόστρωσης προσέγγισαν ιδιοκτήτρια σπιτιού και της πρότειναν την ασφαλτόστρωση του δρόμου μπροστά από το συγκρότημα κατοικιών στο οποίο διαμένει έναντι αμοιβής.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε μία ακόμη περίπτωση, την ίδια ημέρα, στην περιοχή της Θέρμης, άντρας που φέρεται ως συνεργός του 59χρονου προσέγγισε διαχειριστή εταιρείας και αποπειράθηκε να τον εξαπατήσει, χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόσχημα.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας – Χορτιάτη που διενεργεί την προανάκριση, για απόπειρα απάτης κατά συναυτουργία.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του 59χρονου.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ