Σάλος από τη δήλωση Κασσελάκη περί «υπουργών που σκοτώνουν παιδιά»


Αποστάσεις από τις δηλώσεις Κασσελάκη, πήρε ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Γιώργος Βασιλειάδης με τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να αδειάζουν για τα καλά τον αρχηγό τους

Οργή στο Μέγαρο Μαξίμου και έντονη ενόχληση στην Κουμουνδούρου, προκάλεσε το νέο φάλτσο του Στέφανου Κασσελάκη από την Ηγουμενίτσα, περί «υπουργών που σκοτώνουν παιδιά».

«Πάνε και φιλάνε τα χέρια μέσα στο Πάσχα αλλά ψηφίζουν και συγκαλύπτουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που αν μη τι άλλο «πάγωσε» αρκετά από τα στελέχη του κόμματος. Τουλάχιστον, εκείνα που επιμένουν να μιλούν για πολιτική.

Αποστάσεις από τις δηλώσεις Κασσελάκη, πήρε ο Χρήστος Σπίρτζης και ο Γιώργος Βασιλειάδης με τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, να αδειάζουν για τα καλά τον αρχηγό τους, που αποφάσισε να εμφανιστεί με αυτή τη ρητορική, κατά την περιοδεία του στην Ήπειρο.

«Εγώ προσωπικά πολιτεύομαι με διαφορετικό τρόπο, προσπαθώ να αποφεύγω λεκτικές ακρότητες, δεν βοηθάνε τη Δημοκρατία», ανέφερε στο Action 24, ο πρώην αναπληρωτής γραμματέας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο ίδιο κλίμα, αλλά χρησιμοποιώντας ακόμα πιο σκληρή γλώσσα, κινήθηκε και ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, μιλώντας στον Σκάι. «Όποιος έχει δημόσια θέση, πρέπει να είναι μετρημένος στον δημόσιο διάλογο γιατί αλλιώς εκπαιδεύουμε την κοινωνία σε μια λαϊκιστική κατεύθυνση που δεν αρμόζει», ανέφερε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η αναφορά Κασσελάκη, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, προσπάθησε να τα μαζέψει, ισχυριζόμενη ότι παρερμηνεύτηκαν τα λόγια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν μίλησε κανείς για δολοφόνους Υπουργούς και παρακαλώ να μην παρερμηνεύουμε τα λεγόμενα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Έγινε παρερμηνεία», είπε στο Mega, η κυρία Κεχαγιά.

«Οργή» στο Μαξίμου

Κατά τη συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε εμμέσως, πλην σαφώς στα λεγόμενα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «ενδείξεις έντονης πόλωσης από άλλα κόμματα» ενόψει της κάλπης του Ιουνίου.

«Να ευχηθώ η προεκλογική περίοδος να διεξαχθεί νηφάλια και ήρεμα, λυπάμαι για την πόλωση από τα άλλα κόμματα. Να μείνουμε μακριά από τοξικότητες και διχασμούς. Αν και δεν το βλέπω», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μετά το χθεσινό ρεσιτάλ χυδαιότητας του κ.Κασσελάκη, η κα Κεχαγιά πρπσπάθησε σήμερα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αντιμετωπίζοντας τους πολίτες ως ιθαγενείς και υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις που ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε στα social media «παρερμηνεύθηκαν»…», τονίζει με τη σειρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ