Αποκάλυψη για την Kέιτ Μίντλετον: Αισιοδοξία για την ασθένειά της – Ο «Γολγοθάς» του πρίγκιπα Ούλιαμ


Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο, ενώ επικρατεί θετικό κλίμα και «αισιόδοξη διάθεση» αποκαλύπτουν οικείοι της στο περιοδικό People. O πρίγκιπας Oυίλιαμ παραμένει αισιόδοξος για την ίδια και τα παιδιά τους, προσωπικά όμως βιώνει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ λαμβάνει θεραπεία για τον καρκίνο, αλλά μια στενή πηγή από το περιβάλλον της δούκισσας του Σάσεξ λέει ότι υπάρχει μια αίσθηση «θετικών vibes» και «αισιόδοξης διάθεσης».

Όλο αυτό το διάστημα, ο πρίγκιπας Oυίλιαμ ήταν σταθερά εκεί για τη σύζυγό του από τότε που ανακοίνωσε τη διάγνωσή της στις 22 Μαρτίου. «Ο Ουίλιαμ παραμένει αισοόδοξος για την Κέιτ και τα παιδιά», λέει στο PEOPLE αποκλειστικά στο εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας πηγή από το βασιλικό σπίτι.

Η αλήθεια είναι οτι οι θεωρίες συνωμοσίας και οι φήμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης γύρω από την υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο έκαναν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να νιώθει απογοητευμένος. Ο 41χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας, ήταν «αναστατωμένος και θυμωμένος» για τις έντονες εικασίες, σύμφωνα με έναν πρώην υπάλληλο του προσωπικού, ο οποίος λέει ότι ο μελλοντικός βασιλιάς έχει καταφέρει να αφήσει εκτός τα αρνητικά του συναισθήματα και να τα «διαχωρίσει».

Καθώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εστιάζει στο μέλλον, αρνείται να σκεφτεί τα χειρότερα σενάρια. «Η Κέιτ θα γίνει καλύτερη και θέλει να τη βοηθήσει να το πετύχει», λέει μια πηγή κοντά στο ζεύγος. Αν και δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για το εάν η 42χρονη Πριγκίπισσα της Ουαλίας, θα παρευρεθεί σε επερχόμενες βασιλικές εκδηλώσεις όπως το Trooping the Color τον Ιούνιο, τόσο η ίδια όσο και ο Ουίλιαμ βρήκαν παρηγοριά στην αγάπη που έλαβαν από όλη τη χώρα μετά τη διάγνωσή της. Το να παραμένει αισιόδοξος για το κοινό είναι ζωτικής σημασίας για τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και αντιμετωπίζει αυτή τη δοκιμασία κατά μέτωπο.

Η υγεία της πριγκίπισσας Κέιτ, για την οποία δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τον τύπο του καρκίνου από τον οποίο πάσχεο, αποτελεί τη σημαντικότερη πρόκληση που αντιμετώπισε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέτος. Τον Φεβρουάριο έμαθε τη διάγνωση του πατέρα του, Βασιλιά Καρόλου με καρκίνο, ενώ οργίαζαν οι εικασίες για τη δημόσια απουσία της συζύγου του κατά την ανάρρωσή της από την επέμβαση.

Τον Μάρτιο, οι φήμες «πήραν φωτιά» με την επεξεργασία μιας φωτογραφίας για την Ημέρα της Μητέρας. Η φωτογραφία με την Πριγκίπισσα Κέιτ, τον Πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών την Πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9, και τον Πρίγκιπα Λούις, 6 ετών αποσύρθηκαν από πολλά πρακτορεία ειδήσεων λόγω υποψιών χειραγώγησης, με αποτέλεσμα η ερασιτέχνης φωτογράφος Κέιτ να εκδώσει ανακοινωθέν ζητώντας συγγνώμη για «οποιαδήποτε σύγχυση».

Αυτά τα επεισόδια έκαναν τους πρώτους μήνες του έτους εξαιρετικά δύσκολους για τη ζωής του Ούλιαμ καθώς ισορροπεί ως συναισθηματικό στήριγμα για τη γυναίκα και τα παιδιά του, ενώ συνεχίζει τον ζωτικό του ρόλο στη μοναρχία. «Είτε είσαι πρίγκιπας είτε φτωχός, κανείς δεν θα περίμενε κάτι τέτοιο με τον πατέρα του και τη σύζυγό του να υποβάλλονται σε θεραπεία για καρκίνο», λέει ένας γνώστης της βασιλικής οικογένειας. «Ο Ουίλιαμ σκάβει βαθιά μέσα του»

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας ανέλαβε σταδιακά τα δημόσια καθήκοντά του, ενώ σε μία σπάνια δημόσια αναφορά στην περιπέτειά του, καθησύχασε έναν πιστό σε μια φιλανθρωπική οργάνωση διανομής φαγητού στις 18 Απριλίου ότι θα φρόντιζε την Κέιτ λέγοντας σε μια γυναίκα στο Νιούκαστλ στις 30 Απριλίου: «Είμαστε όλοι καλά».

Σύμφωνα με έναν οικογενειακό φίλο, ο Ουίλιαμ βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε αυτό που ένας άλλος στενός φίλος αναφέρει ως «πυρηνική οικογενειακή μονάδα» της πενταμελούς οικογένειάς του και της υποστηρικτικής οικογένειας της Κέιτ: οι γονείς της Κάρολ και Κέιτ Μίντλετον και τα αδέρφια της Πίπα και Τζέιμις. Οι μυημένοι λένε επίσης ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει επίσης αναπτύξει στενότερο δεσμό με τον πατέρα του.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ