Ντροπιαστικό ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο ως ομοφυλόφυλο έφηβο


Η βρετανίδα παρουσιάστρια Μπέτανι Χιουζ παρουσιάζει την αρρωστημένη φαντασίωση της με τον Μέγα Αλέξανδρο ως ομοφυλόφυλο έφηβο

Ένα ντροπιαστικό ντοκιμαντέρ για τον Μέγα Αλέξανδρο θα μεταφέρουν οι Βρετανοί στην οθόνη, παρουσιάζοντας την παιδο-ομοφυλοφυλική φαντασίωσή τους για τον Έλληνα στρατηλάτη.

Οι Βρετανοί, όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της η Δημοκρατία, παρουσιάζουν τον έφηβο Αλέξανδρο να κάνει μπάνιο γυμνός με «ομοφυλοφιλικό τρόπο» με τους ανήλικους συντρόφους του και τον «ευνοούμενό» του, τον Ηφαιστίωνα, στο αναστηλωμένο παλάτι του βασιλιά Φιλίππου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, στο επεισόδιο που θα προβληθεί το Σάββατο στο τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4 η παρουσιάστρια Μπέτανι Χιουζ επισκέπτεται την παλαίστρα του παλατιού και τα λουτρά της παλαίστρας που αποκάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη. Η Χιουζ αναφέρει ότι βρέθηκε το σημείο στον αρχαίο τοίχο όπου έρρεε το νερό στα κοινόχρηστα λουτρά. Όπως ισχυρίζεται η παρουσιάστρια, εκεί ο Μέγας Αλέξανδρος πλενόταν με τους συντρόφους του και τον Ηφαιστίωνα, ενώ συνεχίζει να αισχρολογεί λέγοντας ότι πλενόταν και «με όλους εκείνους τους νεαρούς άνδρες οι οποίοι αργότερα τον συνόδευσαν σε εκστρατείες και μετά τον θάνατό του τσακώθηκαν για την αυτοκρατορία του».

Η Χιούζ συνεχίζει την παρουσίασή της λέγοντας ότι ο έφηβος Μέγας Αλέξανδρος και οι έφηβοι σύντροφοί του ήταν «εξαιρετικά δραστήριοι στο γυμναστήριο, όπου μάχονταν και πάλευαν, εκπαιδεύονταν στο κυνήγι και στη συνέχεια πλένονταν στα λουτρά»

Η παρουσιάστρια συνεχίζει να περιγράφει την αρρωστημένη φαντασίωσή της αναφέροντας ότι: «είναι πραγματικά μια συγκινητική στιγμή να είσαι εκεί και να φαντάζεσαι τον Αλέξανδρο να πλένεται με έναν αξιαγάπητο ομοφυλοφιλικό τρόπο με τους έφηβους γεμάτους τεστοστερόνη συντρόφους του».

Η Daily Mail αναφέρει ότι η Χιουζ επισκέφθηκε και τον τάφο της αδελφής του Μέγα Αλέξανδρου στη Θεσσαλονίκη. «Υπάρχει μια απίστευτη ταφική ομορφιά σε αυτόν» είπε η παρουσιάστρια για τον τάφο που βρίσκεται στο παλάτι των 1.400 τμ στις Αίγες.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ