Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 9 Μάϊου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 9η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η μέρα βοηθά τον έρωτα

Η Σελήνη θα προχωρήσει στους Διδύμους τα ξημερώματα της Πέμπτης. Έτσι η μέρα έρχεται με μεγαλύτερη εξωστρέφεια και υπάρχει μεγαλύτερη «πλανητική» αρμονία. Οι κύριες όψεις της Σελήνης στη διάρκεια της μέρας είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μας, προσδίδει βάθος στον λόγο μας και στα συναισθήματά μας και βοηθά στην ενδυνάμωση των σχέσεων μας. Καθώς και ο Πλούτωνας βρίσκεται επίσης σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα κοινωνικό τον Υδροχόο, κάνει τη μέρα θετική για όλων των ειδών τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Το εξάγωνο με τον Άρη το μεσημέρι βοηθά να είμαστε πιο ξεκάθαροι σε αυτά που θέλουμε, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο θα τα διεκδικήσουμε. Πρωτοβουλία, διεκδίκηση, επιθυμία οι λέξεις κλειδιά για τη σημερινή μέρα που ευνοεί και τους έρωτες, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης τους Διδύμους – Ανοίγματα για κοινωνική δικτύωση

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στους Διδύμους, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, περιέργεια, ανάγκη για νέες εμπειρίες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για συναναστροφές και νέες γνωριμίες, θα μπορούν να αξιοποιηθούν είτε επαγγελματικά, είτε φιλικά ή αισθηματικά.

Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο για τους αναποφάσιστους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να κινηθούν άμεσα, ίσως προσπαθήσουν να τρενάρουν τις καταστάσεις. Δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης, ενδεχομένως να δοθεί έκταση στους διχασμούς, κάποιοι θα δυσκολευτούν να κατασταλάξουν και να δώσουν τελικές απαντήσεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει διάθεση για φλερτ, καινούργιες γνωριμίες θα προκύψουν, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με τον Άρη τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, θα υπάρχει διάθεση για προσεγγίσεις και διεκδικήσεις. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης τολμηρές θα είναι οι ενέργειες, τα συμβάντα θα βοηθήσουν να αλλάξουν οι αρνητικές συνθήκες και να δοθεί ώθηση στις συνεργασίες.

Ο εσωτερικός δυναμισμός θα βοηθήσει να δοθεί τέλος στις τοξικές σχέσεις, κάποιοι θα καταφέρουν να βγάλουν οριστικά από τη ζωή τους τα αρνητικά πρόσωπα. Δεν θα λείψουν τα αποκαλυπτικά συμβάντα που θα τονώσουν τα συναισθήματα και τις επαφές, στην άκρη μένει η διστακτικότητα, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα διώξουν την αμφιβολία και την ανασφάλεια, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Σήμερα με τη Σελήνη στους Διδύμους ο τομέας της επικοινωνίας θα πάρει… φωτιά. Είτε γιατί θα έχετε να απαντήσετε σε πολλά e-mails, μηνύματα, προσωπικά μηνύματα, είτε γιατί μπορεί να έχετε συσκέψεις, επαγγελματικά ραντεβού, είτε ακόμη γιατί θα είστε ιδιαίτερα ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να αναλάβετε μάλιστα εσείς οι ίδιοι πρωτοβουλία για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή απλώς κουβέντα και νέες γνωριμίες με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Άρη στο ζώδιο σας. Κάποια από αυτές μπορεί να αποκτήσει κι ένα ερωτικό ενδιαφέρον αν είστε μόνες-οι. Από την άλλη είναι εξαιρετική μέρα για να διερευνήσετε προοπτικές για σπουδές ή για τα επαγγελματικά σας σχέδια.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα ωθεί την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών και δεν είναι απίθανο να ασχοληθείτε αρκετά με αυτά ή να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Από την άλλη προσέξτε τα έξοδα σας, γιατί μπορεί να σας πιάσει η μανία να κάνετε αγορές για το σπίτι ή γενικότερα έξοδα τα οποία θα μπορούσατε ίσως να αποφύγετε. Σήμερα όμως είναι μια θετική μέρα και για να πείσετε τους άλλους για τις ικανότητες σας στη δουλειά και να τους εντυπωσιάσετε ανεβάζοντας έτσι τις επαγγελματικές σας μετοχές. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Άρη δείχνει ότι μπορεί να ακούσετε ένα θετικό λόγο από κάποιο άτομο στη δουλειά για την απόδοση σας. Εξαιρετική μέρα και για αποφάσεις σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας, δημιουργώντας ένα μικρό στρες από τη μια για να βγουν όσα έχετε υπολογίσει να κάνετε κι από την άλλη σας φορτίζει λίγο περισσότερο συναισθηματικά. Επίσης σήμερα η διαίσθηση σας μπορεί να λειτουργεί καλύτερα από τη λογική σας, γι’ αυτό μην την υποτιμήσετε. Καθώς η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα σε ένα εξαιρετικό τρίγωνο μπορεί να νιώσετε τη βοήθεια από κάποιο ισχυρό πρόσωπο στο χώρο της δουλειάς ή μπορεί να έρθει μια καλή είδηση σε ό,τι αφορά την πορεία της καριέρας σας. Και μάλιστα πιθανώς να μη χρειάζεται καν να αναλάβετε εσείς κάποια πρωτοβουλία ή να κάνετε μια κίνηση. Ακόμη θα νιώσετε ότι έχετε τη συμπαράσταση από συνεργάτες και φίλους.

Καρκίνος

Μια σημαντική συνεργασία ή μια σημαντική προσωπική σχέση θα σας απασχολήσει σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους στα μετόπισθεν του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Πιθανώς βέβαια να σας δημιουργεί και μια αίσθηση βάρους όλο αυτό ή να σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις αν πραγματικά το θέλετε στη ζωή σας. Όμως μη βιάζεστε να πάρετε μια απόφαση μέσα στην εβδομάδα αυτή. Κερδίστε λίγο χρόνο να καθαρίσει το μυαλό σας και να είστε σίγουροι για τις επιθυμίες σας. Τις πρωινές ώρες τα πράγματα θα είναι πιο θετικά και ενδεχομένως μια κουβέντα με ένα φίλο που ίσως έχετε καιρό να μιλήσετε ή μένει πολύ μακριά μπορεί να σας βοηθήσει και να σας φτιάξει τα κέφια. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη στον Κριό θα στρέψει την προσοχή σας περισσότερο στα επαγγελματικά σας σχέδια στην πορεία της μέρας.

Λέων

Η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την κοινωνική σας διάθεση, έτσι σήμερα μπορεί να έχετε πολλές επαφές με φίλους και συνεργάτες. Είναι μια σχετικά πιο ήπια μέρα σε σχέση με τις προηγούμενες, μέσα σε μια περίοδο που η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις σάς βαραίνουν. Ωραίο το βράδυ για να κανονίσετε κάτι και με φίλους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει μια ανταμοιβή για τη δουλειά σας. Μπορεί να σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες, να αναγνωρίσουν το πόσο καλοί είστε και πόσο σας εμπιστεύονται. Ακόμη δεν είναι απίθανο να έχετε μια καλή εξέλιξη και σε θέματα σπουδών ή και ταξιδιών.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι από τις απαιτητικές της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τις πρώτες ώρες της ημέρας θα βρίσκεται στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σας σε θέματα της καριέρας δημιουργώντας περισσότερες υποχρεώσεις. Βέβαια σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και δημιουργεί ένα εξαιρετικό κλίμα για τις σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν έχετε κάποιες σκέψεις, κάποιες ιδέες που θέλετε να συζητήσετε και να νιώσετε ότι έχετε την αποδοχή των άλλων ή την έγκρισή τους αν μιλάμε για κάτι επαγγελματικό το πρωί προσφέρεται από κάθε άποψη. Οι βραδινές ώρες έχουν κάτι χαλαρό και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για να περάσετε χρόνο με τον σύντροφο σας ή να κάνετε κάτι που σας διασκεδάζει ιδιαίτερα.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα έρχεται με αρκετές απαιτήσεις, αλλά η πολύ θετική όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα θα σας βοηθήσει να βγάλετε πέρα τις υποχρεώσεις σας αγόγγυστα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι τα όρια σας ακόμη και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια, π.χ. με τα παιδιά σας αν είστε γονείς. Γιατί ακριβώς εκεί μπορεί πιο εύκολα να καταπατηθούν καθώς μπαίνει μπροστά το συναίσθημα. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα αυξημένο ενδιαφέρον για κάποιο πρόσωπο από το χώρο εργασίας αν είστε μόνες-οι ή ακόμη μπορεί να λάβετε μια ενθαρρυντική οικονομική είδηση. Η Σελήνη στους Διδύμους σας βοηθά να επικοινωνήσετε καλύτερα τις σκέψεις και τις ανάγκες σας, ενώ είναι ευνοϊκή και για τις μετακινήσεις σας.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στους Διδύμους σας θέλει εστιασμένους και συγκεντρωμένους στις επαγγελματικές και οικονομικές σας υποχρεώσεις και σας δίνει και στοιχεία σε σχέση με το ποια πράγματα πρέπει να βελτιώσετε κυρίως σε επίπεδο επικοινωνίας. Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μη διασπαστεί η προσοχή σας σε διάφορα πράγματα εκτός αυτών που έχετε ως στόχο να ολοκληρώσετε. Ακόμη είναι πιθανό να ασχοληθείτε ή να έχετε μια συζήτηση με ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, π.χ. τον εργοδότη σας. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη μπορεί να φέρει και μια επαγγελματική ευκαιρία εκεί που δεν το περιμένατε.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα έχει ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς σχηματίζεται το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας και των καθημερινών σας επαφών. Αν έχετε να κάνετε κάποια πολύ σοβαρή συζήτηση για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα θέματα του διαδικτύου προτιμήστε τις πρωινές ώρες. Αν κάνετε μια δουλειά που εμπίπτει σε αυτές τις κατηγορίες και που η επικοινωνία είναι η βάση τους τότε μπορεί να σημειώσετε μεγαλύτερη πρόοδο κι επιτυχία. Ακόμη δεν είναι απίθανο να συζητάτε για μια νέα συνεργασία ή να την επισημοποιείτε κιόλας. Το εξάγωνο Σελήνης-Άρη φυσικά θα μπορούσε να παίξει κι έναν θετικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα βρίσκει τη Σελήνη στους Διδύμους στον τομέα της εργασίας, κάνοντας την Πέμπτη ιδιαίτερα απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας στη δουλειά ή και στο σπίτι. Σαφώς αυτή η θέση πέραν της δυσκολίας δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να αναλάβετε ευθύνες και μάλιστα ακριβώς επειδή φαίνεστε προς τα έξω και πιο ώριμοι σάς εμπιστεύονται και περισσότερο στον χώρο εργασίας. Σήμερα όμως έχουμε και μια εξαιρετική όψη Σελήνης-Άρη που μπορείτε να αξιοποιήσετε είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο, γιατί εύκολα μπορείτε να καταφέρετε να σαγηνεύσετε τους άλλους με το μυαλό και τις ιδέες σας, είτε και στην προσωπική σας ζωή.

Υδροχόος

Η Σελήνη από τους Διδύμους συναντά τον Πλούτωνα σε τρίγωνο κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι για τη διάθεση, τις σχέσεις σας, τις φιλίες σας, αλλά και τους στόχους που έχετε. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε με θάρρος και γενναιότητα. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια συζήτηση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι άλλοι θα σας ακούσουν με προσοχή και θα είναι δεκτικοί απέναντι σας η σημερινή μέρα σας ευνοεί, ειδικά οι ώρες μέχρι το απόγευμα. Μη χάσετε την ευκαιρία. Εξαιρετική μέρα και για την οικογενειακή αλλά και την ερωτική σας ζωή.

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας είναι αρκετά απαιτητική ως προς τις υποχρεώσεις που θα έχετε είτε στο σπίτι και την οικογένεια, είτε και σε θέματα επαγγελματικά. Με το τρίγωνο που σχηματίζει προς τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες θα έχετε ιδιαίτερη συγκέντρωση στους στόχους σας και θα είστε αποτελεσματικοί. Η πολύ θετική όψη Σελήνης-Άρη το μεσημέρι πάντως φαίνεται ότι μπορεί να φέρει ένα θετικό νέο για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο. Μόνο που πρέπει να προσέξετε τις παρορμητικές αγορές καθώς θα είστε επιρρεπείς σε τέτοιες εκδηλώσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ