Kιμ Καρντάσιαν: Τι έπαθαν τα χέρια της; Η νέα «τρελή» θεωρία που έγινε viral


Η εμφάνιση της Κίμ Καρντάσιαν στο φετινό Met Gala πυροδότησε μια νέα παράξενη θεωρία για μία πιθανή αισθητική επέμβαση στην οποία φέρεται να υποβλήθηκε

Η Κιμ Καρντάσιαν σόκαρε τους θαυμαστές της με την απίστευτα λεπτή της μέση κατά τη διάρκεια της μεγαλύτερης βραδιάς της μόδας, με ορισμένους μάλιστα να αμφισβητούν αν της αφαιρέθηκαν ακόμη και… πλευρά για να χωρέσει στον ασφυκτικό κορσέ της Maison Margiela.

Αλλά τώρα, μια νέα λεπτομέρεια για την εμφάνισή της κάνει τον γύρο του κόσμου, τα εξαιρετικά λεία χέρια της. Η Dana Omari-Harrell, η οποία διατηρεί έναν δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram με θέμα την πλαστική χειρουργική @IGFamousByDana, κυκλοφόρησε μία θεωρία ότι η Kim είχε «γεμίσματα χεριών», δύο χρόνια αφότου η σταρ αποκάλεσε τα χέρια της «ρυτιδιασμένα και χοντρά».

Το γέμισμα χεριών είναι μια μέθοδος έγχυσης δερματικών συμπληρωμάτων στο πίσω μέρος των χεριών με σκοπό τη βελτίωση της εμφάνισης των ρυτίδων και την προσθήκη όγκου. Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες από το Met Gala και συγκρίνοντάς τες με παλαιότερα στιγμιότυπα της Kιμ, η Dana κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η 43χρονη ινφλουένσερ κάτι έχει κάνει στα χέρια της.

«Μπορεί να έχει κάνει radiesse*, μεταφορά λίπους ή γλυπτική (ή συνδυασμό των δύο) Υπάρχουν κι άλλα προϊόντα με τα οποία οι άνθρωποι γεμίζουν τα χέρια τους. Τα λέιζερ και διαδικασίες όπως το microneedling ανακάμπτουν και δημιουργούν κολλαγόνο, αλλά δεν γεμίζουν – ωστόσο πιστεύω ότι έχει κάνει λέιζερ ανάπλαση και γέμισμα», έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram.

«Εάν υπάρχουν άλλες επεμβάσεις ή χειρουργικές επεμβάσεις χεριών.. δεν έχω ακούσει ποτέ γι’ αυτές ούτε γνωρίζω κανένα χειρουργό που τις κάνει» πρόσθεσε. Η Dana πρόσθεσε: «Είναι επίσης πολύ πιο αδύνατη τώρα από ό,τι στις φωτογραφίες που τράβηξα στο παρελθόν (όλες από το 2018-2021), επομένως τα χέρια της θα πρέπει να έχουν ακόμη λιγότερη πληρότητα από ό,τι τώρα μετά την απώλεια βάρους – επομένως δεν σχετίζεται με το βάρος».

Η λεζάντα συνέχισε λέγοντας ότι η Kιμ είχε φορέσει στο παρελθόν γάντια σε πολλές εκδηλώσεις και έχει καλύψει τα χέρια της με «μανίκια ή ακόμα και κοσμήματα». «Έχει την τάση να έχει τα χέρια της πάνω της εκεί που το πίσω μέρος των χεριών της δεν είναι ορατό στην κάμερα.»

Σε μια συνέντευξη του 2022 στο Allure, η Kim αποκάλυψε ότι μισεί τα χέρια της. «Μισώ τα χέρια μου – είναι ζαρωμένα και χοντροκομμένα», είπε η μητέρα τεσσάρων παιδιών, προσθέτοντας ωστόσο ότι «Έζησα τη ζωή και άλλαξα τόσες πάνες με αυτά τα χέρια και έχω στριμώξει τα μωρά μου με αυτά τα χέρια, οπότε είμαι εντάξει με αυτά. Είμαι ήσυχη που δεν είμαι τέλεια και δεν ήμουν έτσι πριν», είπε.

Προσθέτοντας: «[Το να μεγαλώνω] δεν σημαίνει ότι δεν θα επιδιώξω την τελειότητα, αλλά φτάνεις σε ένα σημείο όπου λες, «Εντάξει, η υγεία μου είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο».

Η Kιμ διευκρίνισε ότι ενώ είναι ήσυχη με την εμφάνισή της, «θα έκανε τα πάντα για να δείχνει και να νιώθει νεανική». Αποκάλυψε στη συνέντευξη ότι έχει κάνει μόνο μπότοξ στο μέτωπό της και ισχυρίζεται ότι δεν έχει κάνει filler στα χείλη ή στα μάγουλά της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ