Η Κρις Τζένερ αποκάλυψε ότι έχει όγκο


Οι γιατροί «βρήκαν μία κύστη και έναν μικρό όγκο» λέει η Κρις Τζένερ στις κόρες της στο τρέιλερ του πέμπτου κύκλου της σειράς Kardashians

Σε μία σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία της προχώρησε η Κρις Τζένερ στην σειρά «Kardashians», αφού όπως λέει οι γιατροί της βρήκαν έναν όγκο.

Σε τρέιλερ για τον πέμπτο κύκλο της σειράς του Hulu που παρακολουθεί τη ζωή των αδελφών Καρντάσιαν η μητέρα τους Κρις Τζένερ μοιράζεται τα νέα με την Κλόι Καρντάσιαν, την Κένταλ και την Κάιλι Τζένερ, έχοντας στο πλευρό της τον σύντροφό της Κόρεϊ Γκαμπλ.

«Έκανα την εξέτασή μου», φαίνεται να λέει η 68χρονηΤζένερ στο βίντεο, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Βρήκαν μία κύστη και έναν μικρό όγκο» λέει σοκάροντας τις κόρες της, με την Κλόι να φαίνεται ανήσυχη, ενώ η Κάιλι κλαίει με την Κένταλ να την αγκαλιάζει για να την παρηγορήσει.

Δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, έτσι δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο όγκος είναι κακοήθης.

Στο τρέιλερ παρουσιάζεται και το δύσκολο ταξίδι της εγκυμοσύνης της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, που περιέγραψε λεπτομερώς όσα βίωσε, ενώ έπρεπε να υποβληθεί σε επείγουσα εμβρυϊκή χειρουργική επέμβαση για να σώσει τη ζωή του μωρού. Η Κόρτνεϊ και ο Τράβις Μπάρκερ καλωσόρισαν την 1η Νοεμβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι, που πήρε το όνομα Ρόκι.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ