ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι τελευταίες ώρες της Λίνας Κοεμτζή – Τι λέει η κολλητή της αποκλειστικά στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” (vid)

Αποκαλύψεις για τις τελευταίες ώρες της Λίνας Κοεμτζή έκανε κολλητή της φίλη, με την οποία η νεαρή φοιτήτρια εργαζόταν μαζί 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η φίλη της 21χρονης φοιτήτριας που τον Νοέμβριο του 2016 έπεσε από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας στη Θεσσαλονίκη, αποκάλυψε ότι τη μοιραία ημέρα ήταν μαζί της μέχρι τις 20:30 το βράδυ.

Μάλιστα περιέγραψε ένα άτομο «χαρούμενο, ευδιάθετο, με πολλή όρεξη για δουλειά και κανένα ψυχολογικό πρόβλημα».

Όπως είπε, γνώριζε για τους εκβιασμούς και τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η Λίνα Κοεμτζή ο τελευταίο διάστημα.

Τι έγινε το βράδυ πριν τον θάνατο της φοιτήτριας

«Δε θα προέβλεπα με τίποτα αυτό που έγινε στη συνέχεια. Εκείνη τη μέρα ήταν πάρα πολύ ευδιάθετη, περισσότερο από το κανονικό. Πολύ χαλαρή… Για καμιά ώρα που δεν είχε πολλή δουλειά την είχε πάρει και ο ύπνος. Χαλαρή και χαμογελαστή. Δεν είδα τίποτα περίεργο. Δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι η Γαλήνη υπέφερε από κατάθλιψη» περιέγραψε η κολλητή της.

Η σχέση με το αγόρι της, τα σχέδια για Ολλανδία και ο χωρισμός

Όταν τελείωναν τη δουλειά, η 21χρονη φοιτήτρια είτε πήγαινε στο αγόρι της, είτε πίσω στην εστία.

Με τον φίλο της έκαναν σχέδια για το μέλλον να φύγουν στην Ολλανδία. «Είχαν σοβαρές βλέψεις, τον αγαπούσε πάρα πολύ. Ήταν λίγο πιο παραδοσιακός και ζηλιάρης αλλά σε καμία περίπτωση βίαιος» λέει η φίλη της.

Όσο για το αν γνώριζε για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η 21χρονη;

«Δεν το πιστεύω.Το έκρυβε (η Λίνα) γιατί θα τη χώριζε. Αυτό πιστεύω ότι έγινε και στο τέλος. Έμαθε ότι υπήρχαν κάποιες φωτογραφίες και από τη ντροπή του τη χώρισε και απλά η Λίνα έκανε αυτό που έκανε».

Όπως εξηγεί η κολλητή της φίλη, «θεωρώ ότι πήρε πολύ βαριά το ότι την χώρισε το αγόρι της όταν ζούσε τον εκβιασμό και δεν άντεξε την αδικία».

Τέλος, αναφερόμενη στους εκβιασμούς για τις γυμνές φωτογραφίες που φέρεται να δεχόταν η Λίνα, η φίλη της είπε:

«Πιστεύω ότι δεχόταν εκβιασμούς για τις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί από τον φωτογράφο στα Γιαννιτσά.Έχω ακούσει για κάποιους άλλους ότι την εκβίαζαν. Δε θεωρώ ότι ισχύει. Της έστελναν μηνύματα συγχωριανοί της, ότι αν δε τους στείλει περισσότερες γυμνές φωτογραφίες θα δημοσιεύσουν αυτές που ήδη έχουν από τον φωτογράφο και ότι θα τις στείλουν στους γονείς της».

«Ήταν πολύ αγαθή. Εμπιστευόταν εύκολα τους ανθρώπους», κατέληξε η φίλη της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here