Μιλάνο: Αστυνομικός μαχαιρώθηκε μετά από επίθεση σε τρένο


Για τον τραυματισμό αστυνομικού μετά από επίθεση σε τρένο στο Μιλάνο κάνει λόγο η Corriere della Serra.

Αναλυτικότερα, ένας αστυνομικός, ο Christian Di Martino, αναπληρωτής επιθεωρητής της αστυνομίας του Μιλάνου, μαχαιρώθηκε γύρω στα μεσάνυχτα της 9ης Μαΐου στο σταθμό Lambrate στο Μιλάνο.

Οι αστυνομικοί επενέβησαν μετά την καταγγελία περί ενός άνδρα που πετούσε πέτρες στα τρένα και ο οποίος είχε χτυπήσει και μια 55χρονη, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο Fatebenefratelli σε μη σοβαρή κατάσταση.

Η αστυνομία ταυτοποίησε έναν 37χρονο Μαροκινό υπήκοο. Ζαλισμένος από το τίζερ-όπλα των αστυνομικών, κατάφερε και πάλι να χτυπήσει με μαχαίρι τρεις φορές στην πλάτη τον 35χρονο αστυνομικό. Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Niguarda. Η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει τραύματα σε κάποια όργανα.

Ο Μαροκινός πολίτης τελεί υπό κράτηση. Έχει πολλά ψευδώνυμα στη βάση δεδομένων της αστυνομίας και βαρύ ποινικό μητρώο.

και προηγούμενες υποθέσεις για εγκλήματα κατά ανθρώπων και περιουσίας και αντίσταση σε δημόσιο λειτουργό, βρίσκεται τώρα στη φυλακή του San Vittore.

Η κατάσταση του αστυνομικού

Τα τραύματα από μαχαίρι κατέστρεψαν εσωτερικά όργανα και μεγάλα αγγεία στο στήθος και την κοιλιά. Οι παρεμβάσεις στο νοσοκομείο Niguarda βοήθησαν στη μείωση της σοβαρής εσωτερικής αιμορραγίας και στην προσπάθεια διατήρησης των κατεστραμμένων οργάνων.

Βρίσκεται στο μετεγχειρητικό θάλαμο όπου η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη αλλά σταθερή.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ