Κασσελάκης: Το προσκλητήριο, ο γάμος στα Χανιά, το 4ημερο γλέντι και το μενού


Ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, Γιάννης Κασσελάκης, μίλησε στο Mega και τη «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ταίλερ ΜακΜπεθ.

Μετά τον γάμο στη Νέα Υόρκη, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπεθ οργανώνουν γαμήλια τελετή και στην Ελλάδα ύστερα από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στη δημοσιότητα δόθηκε το προσκλητήριο για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ το καλοκαίρι του 2024 στα Χανιά.

Το προσκλητήριο είναι σε ηλεκτρονική μορφή και έχει μοιραστεί σε όλους τους προσκεκλημένους του ζευγαριού στη γαμήλια τελετή που θα γίνει στα Χανιά της Κρήτης, και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.
Ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, Γιάννης Κασσελάκης, μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Ταίλερ ΜακΜπεθ.

«Ο χώρος απέχει 14 χλμ. από τα Χανιά, είναι χώρος μέσα στην φύση και εκεί θα γίνει τραπέζι του στενού οικογενειακού κύκλου και φίλων με επισκέψεις σε βουνό και θάλασσα για να καλύψουμε όλα τα γούστα. Όλος ο κόσμος περιμένει αυτό το γεγονός, ετοιμάζονται οι συγγενείς, σκέφτονται τι δώρο να κάνουν. Πολλοί έρχονται ακάλεστοι, και έτσι γίνεται στο χωριό μας», είπε αρχικά ο Γιάννης Κασσελάκης.



«Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά προϊόντα αλλά και γεύματα βασισμένα στις απαιτήσεις των επισκεπτών. Δεν έχει έρθει ακόμα το προσκλητήριο σε μένα αλλά θα είμαι παρών. Είστε καλεσμένοι και εσείς, θα χαρούμε να σας δούμε», συμπλήρωσε.

Το δείπνο στον Βοτανικό Κήπο Κρήτης

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ ετοιμάζουν 4ημερο γλέντι για τον γάμο με τραπέζια, εκδηλώσεις και εκδρομές από τις 28 μέχρι τις 31 Αυγούστου.

«Υπάρχει μια μεγάλη κράτηση που έχει γίνει από το εξωτερικό στο τετράημερο που περιλαμβάνει γεύμα με τοπικά προϊόντα», ανέφερε ο δήμαρχος Πλατανιά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, το δείπνο αυτό θα λάβει χώρα στις 29 Αυγούστου σε αυτόν τον επίγειο παράδεισο στην περιοχή Φουρνέ.

Πρόκειται για τον Βοτανικό Κήπο Κρήτης, με πολλές ποικιλίες φυτών και δέντρων, λίμνες, πάπιες και όμορφα μονοπάτια μέσα στη φύση.

Η κράτηση έχει γίνει από την Αμερική για 130 άτομα.

«Θα έχει και το πιλάφι, θα έχει και τα τσιγαριαστά, θα έχει και τα ξεροτήγανα, ξέρετε, είναι μέσα στο παραδοσιακό κομμάτι, σίγουρα θα έχει και φαγητά γκουρμέ», ανέφερε ο Γιάννης Κασσελάκης, θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.



Το προσκλητήριο αυτό έχουν λάβει λίγοι και εκλεκτοί καλεσμένοι. Πρόκειται κυρίως για συγγενείς και φίλους του ζευγαριού από την Αμερική ενώ οι πολιτικοί που θα παραβρεθούν είναι ελάχιστοι.

Είναι ενδεικτικό πως προσκλητήριο δεν έχει λάβει σχεδόν κανένα στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κάποιου άλλου κόμματος.

«Θα έρθουν από την Αμερική και ενδεχομένως και από κάποια άλλη ήπειρο, άρα θα πρέπει να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα. Υπάρχουν συγγενείς και από Αυστραλία, οπωσδήποτε θα υπάρχουν από Ευρώπη», συμπλήρωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Η πρόσκληση είναι σε ηλεκτρονική μορφή, με ένα πολύ έξυπνο κωδικό που περιλαμβάνει όλα τα μέλη της οικογένειας τους.

«Βέβαια θα είμαι στον γάμο. Θα είναι ένα τετραήμερο χαράς. Θα επικεντρώνεται περισσότερο στο χωριό Σκινές, θα έχει αρκετά παραδοσιακά και θα υπάρξει αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη ένα τρικούβερτο γλέντι», συμπλήρωσε ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ…..ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;;;; ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ;;;; ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΔΡΦ………….Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ…… ΣΟΥ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ