Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 10 Μάϊου

Αυτά είναι τα θετικά και τα αρνητικά του κάθε ζωδίου

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 10η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η μέρα επιβάλει σύνεση και «χειρουργικές» ενέργειες

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στους Διδύμους, αλλά τις πρωινές ώρες εγκλωβίζεται από τον Κρόνο καθώς σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη των περιορισμών. Αν παρομοιάσουμε τον Κρόνο με έναν τοίχο που ορθώνεται μπροστά μας σαν εμπόδιο στο να προχωρήσουμε, να αναλάβουμε δράση, να κάνουμε τις ιδέες και τις σκέψεις μας πραγματικότητα, πρέπει να βρούμε τρόπο να τον περάσουμε χωρίς να «σπάσουμε» το κεφάλι μας. Άρα όπως καταλαβαίνετε μόνο η ευελιξία και η επινοητικότητα μας είναι αυτή που θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο μας. Ευτυχώς η επόμενη όψη της Σελήνης το βράδυ θα είναι το εξάγωνο με τον Ερμή κι έτσι θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις σε ό,τι μας προβληματίζει, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή: Συμφωνίες, αναλυτικές συζητήσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για συναναστροφές, για κοινωνική δικτύωση, για ανταλλαγή μηνυμάτων και προτάσεων. Καινούργιες ιδέες θα προκύψουν, σε θέματα επαγγελματικής φύσης πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να διατυπωθούν οι προτάσεις. Η εύστοχη επιχειρηματολογία θα καταφέρει να πείσει, θα υπάρχει δυνατότητα να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο τα πλάνα.

Σε ψυχολογικό επίπεδο ανεβαίνουν οι διαθέσεις, φεύγει η άρνηση και η απογοήτευση, θα υπάρχει ζωτικότητα και αισιοδοξία, δεν θα λείψουν οι φιλικές και κοινωνικές επαφές που θα είναι ιδιαιτέρως ανανεωτικές. Στον αισθηματικό τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, άνοιγμα θα υπάρξει για συναναστροφές και νέες σχέσεις.

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα απαιτεί συντονισμό, μεθοδικότητα και αυτοσυγκράτηση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξουν εμπόδια και καθυστερήσεις, για να είναι προσπελάσιμες οι δυσκολίες θα πρέπει οι ενέργειες να είναι οργανωμένες και όχι σπασμωδικές.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή είναι μία θετική όψη, φέρνει ανοίγματα για συζητήσεις, συνεδριάσεις, συμφωνίες. Θα υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν λύσεις στα επίμαχα ζητήματα, ομαλοποιούνται οι σχέσεις επαγγελματικές, οικογενειακές, κοινωνικές. Στις συζητήσεις οι συγκαταβατικές διαθέσεις θα ανοίξουν τον δρόμο για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Στην άκρη μένει ο εγωισμός, φεύγει το πείσμα, θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση και αποδοχή, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται τις πρωινές ώρες μπορεί να δημιουργεί κάποια εμπόδια στην επικοινωνία ή μπορεί να περιορίζει τις μετακινήσεις ή τις συνθήκες στην καθημερινότητα σας. Αν είχατε υπόψη σας να κάνετε μια καινούρια αρχή σε ένα επαγγελματικό σχέδιο, μπορεί τώρα να παρουσιάζονται κάποιες δυσκολίες ή ένα σημαντικό εμπόδιο που δεν σας το επιτρέπει. Ίσως όμως σας δίνεται ο απαραίτητος χρόνος έτσι να δείτε καλύτερα και στη λεπτομέρεια της τη στρατηγική σας και να κάνετε τις τροποποιήσεις σας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν πρέπει να βιαστείτε. Μπορεί να μην έχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία ή όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται προκειμένου να υλοποιήσετε τον στόχο σας. Σήμερα προσέξτε επαφές με στενούς συγγενείς, αλλά και την οδήγηση και το μεταφορικό σας μέσο. Πολύ πιο άνετο τόσο για τις μετακινήσεις όσο και για τις επαφές σας το απόγευμα με το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή.

Ταύρος

Το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου μπορεί να δημιουργεί κάποια προβλήματα τις πρωινές ώρες ή κάποια εμπόδια στη δράση σας. Κάποιος στόχος σας πιθανώς να μην προχωρά ή να μην έχει την εξέλιξη που θα θέλατε, ή μπορεί να νιώθετε ότι κάποια συνθήκη ανακόπτει την πρόοδο σας. Δεν είναι ανάγκη όμως ούτε να πανικοβάλλεστε ούτε να απογοητεύεστε γιατί μιλάμε για μια προσωρινή κατάσταση. Οι βιαστικές αποφάσεις είναι αυτές που μπορεί να κάνουν ζημιά με την όψη Σελήνης-Κρόνου. Πάρτε τον χρόνο σας λοιπόν, ηρεμήστε, δείτε πώς εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε αυτό που θέλετε ειδικά από το μεσημέρι κι έπειτα που ξεκινά η θετική επιρροή του εξαγώνου Σελήνης-Ερμή. Τα οικονομικά μπορεί να σας προβληματίζουν πολύ, αλλά σήμερα αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις κι αποφάσεις.

Δίδυμοι

Η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει σήμερα το πρωί τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργώντας μια πιο απαιτητική κατάσταση στην επικοινωνία με τους άλλους. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι σας καταπιέζουν είτε άτομα από την οικογένεια είτε από τον χώρο εργασίας. Ίσως νομίζετε ότι θέλουν να σας επιβάλλουν τις δικές τους απόψεις και ιδέες με το ζόρι κι αυτό να σας κάνει να θυμώνετε μέσα σας και να αγανακτείτε. Αν μπορείτε να τιθασεύσετε το νευρικό σας σύστημα και με ήπιο και διπλωματικό τρόπο να εξηγήσετε τι σας ενοχλεί τότε κάντε το. Αν όμως έχετε θυμώσει πολύ αφήστε την κουβέντα για μια άλλη μέρα. Ενδεχομένως να νιώθετε και κάπως πιο χαμηλά τα ενεργειακά σας επίπεδα τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα είστε πιο άνετοι και σαφώς το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή θα φτιάξει τα κέφια σας το βράδυ.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα απαιτητικό το πρωινό αγαπητοί μου Καρκίνοι, καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους και τον τομέα της ψυχολογίας σας συναντά τον πλανήτη των περιορισμών. Ενδεχομένως η επιρροή του στη δική σας περίπτωση να σας βγει σε ψυχολογικό επίπεδο ή σε ένα κόλλημα με παρελθοντικές καταστάσεις που δεν έχετε ακόμη ξεπεράσει. Αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια όμως δεν κερδίζετε τίποτε και αντιθέτως χάνετε πολύτιμο χρόνο από τη ζωή και τη δράση σας. Προσπαθήστε να περιορίσετε τον χρόνο που αφιερώνετε σε πράγματα που δεν αλλάζουν και κοιτάξτε να συγκεντρωθείτε σε ό,τι μπορείτε να αλλάξετε εσείς με τη στάση ή τη δράση σας. Αποφύγετε ακόμη την εμπλοκή σας σε κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις. Από το απόγευμα θα έχετε θετικότερες όψεις και θα μπορείτε να διαχειριστείτε με μεγαλύτερη ευκολία τα επαγγελματικά κυρίως ή τις όποιες υποχρεώσεις σας.

Λέων

Η Σελήνη από τους Διδύμους τις πρωινές ώρες σχηματίζει ένα απαιτητικό τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας ειδικές συνθήκες στα θέματα επικοινωνίας, συνεννόησης και σε θέματα συλλογικής δουλειάς. Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να δείξετε όχι μόνο ευελιξία στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και κυρίως συνεργάτες και φίλους, αλλά και αρκετή ενσυναίσθηση. Εσείς οι Λέοντες αγαπάτε την αλήθεια και την ειλικρίνεια, απλά ο τρόπος που τη λέτε σήμερα πρέπει να είναι λίγο πιο διπλωματικός για να μην σας κοιτάξουν περίεργα όλοι ή για να μην τους κάνετε να αισθανθούν ότι πάτε να τους επιβληθείτε χωρίς να ακούγονται οι δικές τους φωνές. Επίσης δεν είναι το κατάλληλο πρωινό για οικονομικές συζητήσεις.

Παρθένος

Μια αρκετά έντονη μέρα για σας αγαπητοί Παρθένοι, καθώς τις πρωινές ώρες η Σελήνη δημιουργεί τετράγωνο με τον Κρόνο δυσκολεύοντας τα πράγματα κυρίως σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα θέματα της καριέρας. Άλλοι μπορεί να ζορίζεστε με τα ζητήματα της οικογένειας ή κάποιων μεγαλύτερων ατόμων στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Σαφώς θα πρέπει να σκύψετε στο πρόβλημα με υπομονή και επιμονή για να μπορέσετε να το επιλύσετε, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί πώς εκφράζετε τις φιλοδοξίες ή τις απόψεις σας για να μη δημιουργήσετε εχθρότητες και αντιπαλότητες που δε θέλετε. Στην πορεία της μέρας τα πράγματα βελτιώνονται. Το απόγευμα το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή θα είναι βοηθητικό για να βρείτε λύσεις ή για να έχετε μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό θέμα.

Ζυγός

Η Σελήνη συναντά τον Κρόνο σήμερα το πρωί σε μια απαιτητική όψη που θέλει λεπτούς χειρισμούς και σίγουρα όχι βιασύνη και παρορμητικές αποφάσεις. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα που αφορούν στο μέλλον της δουλειάς ή των σπουδών, όσο και σε θέματα που άπτονται των ιδεών και των απόψεων σας. Αν κάτι βλέπετε ότι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε, π.χ. στη δουλειά ή στις σπουδές, η έξυπνη ιδέα δεν είναι να κάνετε μια αλλαγή ειδικά χωρίς πλάνο και στρατηγική. Κερδίστε χρόνο, ούτως ή άλλως αυτή η περίοδος είναι από μόνη της ιδιαίτερα ζόρικη με τον Άρη απέναντί σας και δεν θέλει άτσαλες κινήσεις. Ακόμη μην προσπαθείτε σήμερα να επιβάλλετε τις απόψεις σας στους άλλους, ακόμη κι αν πιστεύετε ότι είναι οι πιο σωστές και οι πιο δίκαιες. Περιττό να σας πω ότι πρέπει να αποφύγετε διαφωνίες και αδιέξοδες συζητήσεις ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το απόγευμα είναι πολύ πιο άνετο και προσφέρεται για επαφές, συζητήσεις και εξόδους.

Σκορπιός

Απαιτητικό το πρωί της Παρασκευής καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί όξυνση στις επαφές και περιορισμούς. Παρόλα αυτά, αν νιώθετε ότι δεν εισακούγεστε είτε σε προσωπικές σχέσεις είτε σε επαγγελματικές κι αυτό σας θυμώνει και σας κάνει να έχετε αρνητικά συναισθήματα, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το συζητήσετε. Όμως αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει με τακτ και διπλωματία και σίγουρα όχι με γκρίνια ή τάση να θυματοποιηθείτε. Από την άλλη, αν το αντικείμενο της συζήτησης αφορά σε οικονομικά θέματα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι απλά να αναβάλλετε την κουβέντα για το τέλος της εβδομάδας. Πολύ πιο άνετο το απόγευμα ειδικά για επαγγελματικές συζητήσεις και ραντεβού με το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή.

Τοξότης

Καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους έρχεται σε σύγκρουση με τον Κρόνο στους Ιχθύς τις πρωινές ώρες, η Παρασκευή θέλει ειδικούς χειρισμούς από την πλευρά σας για να μην ταλαιπωρηθείτε. Καταρχάς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάτε ανοιχτά κόντρα με τους άλλους, ούτε φυσικά να θέτετε ή να δέχεστε τελεσίγραφα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ευέλικτοι και να ελίσσεστε ανάμεσα στα εμπόδια όχι να πέφτετε με το κεφάλι πάνω σ’ αυτά. Προσπαθήστε να έχετε ενσυναίσθηση, να βάζετε τον εαυτό σας στα παπούτσια του άλλου για να δείτε πώς νιώθει και η άλλη πλευρά. Από την άλλη δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκτοξεύσετε κατηγορίες ή να νιώθετε εσείς οι ίδιοι ενοχές για πράγματα του παρελθόντος. Επειδή η όψη Σελήνης-Κρόνου μας κάνει πολλές φορές καυστικούς και καθώς η κριτική μας μπορεί να ξεπεράσει τα όρια, μπορεί να πληγώσετε πολύ είτε ανθρώπους που δεν φταίνε είτε εσάς τους ίδιους. Πολύ πιο άνετες οι απογευματινές και βραδινές ώρες που κυριαρχεί το εξάγωνο Σελήνης-Ερμή, το οποίο δίνει μια πιο κοινωνική κι επικοινωνιακή διάσταση στο βράδυ της Παρασκευής.

Αιγόκερως

Εσείς τα παιδιά της γης που θέλετε να τα οργανώνετε και να τα ελέγχετε όλα, πρέπει να αντιληφθείτε αυτή την περίοδο με τον Άρη σε κόντρα προς το ζώδιο σας ότι είναι πολύ δύσκολο να ελέγχεις τα πάντα όταν η δουλειά ή η πρόοδος σου εξαρτάται από άλλους ή από εξωγενείς παράγοντες που διαμορφώνονται από τις συνθήκες. Αν το συνειδητοποιήσετε αυτό θα καταφέρετε να έχετε περισσότερη ψυχική ηρεμία και να μην ταλανίζεστε εσωτερικά όταν τα πράγματα ξεφεύγουν από το πρόγραμμα σας. Επίσης δεν πρέπει να σας πιάνουν τάσεις τελειομανίας, γιατί είναι σα να δημιουργείτε ασφυκτικές συνθήκες στον ίδιο σας τον εαυτό μεγεθύνοντας τις προσδοκίες. Από την άλλη, αν θέλουμε να δούμε και μια θετική πλευρά αυτής της όψης είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε λίγο πιο αυστηροί με τη δουλειά και να έχετε μεγαλύτερο βαθμό συγκέντρωσης, αλλά και με τα θέματα της διατροφής και της άσκησης.

Υδροχόος

Η Σελήνη από τους Διδύμους έρχεται σήμερα σε σύγκρουση με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες αγαπητοί μου Υδροχόοι και μπορεί να νιώθετε ότι μπροστά σας υπάρχει ένα εμπόδιο που φρενάρει την πρόοδο σας, ειδικά αν είχατε σκεφτεί να ξεκινήσετε κάτι καινούριο ή να προωθήσετε ένα δημιουργικό σας σχέδιο. Για κάποιους από σας το εμπόδιο μπορεί να είναι τα οικονομικά που είναι περιορισμένα, άλλοι μπορεί να βρίσκετε αντίσταση από ανθρώπους που δεν θέλουν να σας βοηθήσουν να πάτε μπροστά ή μπορεί να έχουν κλειστά «αυτιά» στις προτάσεις ή τις ιδέες σας. Αν βλέπετε ότι κάτι δεν προχωρά όπως το θέλετε, μη βιαστείτε το πρωί να απογοητευτείτε. Βρείτε ίσως έναν εναλλακτικό τρόπο για να το υλοποιήσετε. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή θα είναι απείρως πιο βοηθητικό το απόγευμα για να βρείτε κάποια λύση.

Ιχθύες

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους τις πρωινές ώρες με τον Κρόνο δεν είναι μια εύκολη όψη για να τη διαχειριστείτε, ειδικά όταν αφορά είτε οικογενειακά σας θέματα είτε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών. Η συμβουλή μου είναι να προσπαθήσετε να αποφύγετε σήμερα το πρωί συζητήσεις που ξέρετε ότι μπορεί να ξεσηκώσουν αντιδράσεις και να μη φανείτε πολύ πιεστικοί απέναντι στους άλλους ακόμη κι αν νιώθετε ότι έχετε απόλυτο δίκιο. Είναι ίσως δύσκολο να το βρείτε σήμερα. Καλύτερα να κρατήσετε την επιχειρηματολογία σας για μια άλλη πιο πρόσφορη μέρα, όπως π.χ. μέσα στο πολύ ευνοϊκό Σαββατοκύριακο για το ζώδιο σας. Ακόμη, αν νιώθετε βέβαιοι ότι μπορείτε να διαχειριστείτε τα νεύρα ή τον θυμό σας μπορείτε να κάνετε μια κουβέντα, αλλά χωρίς συναισθηματικές κορόνες, τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ερμή. Βοηθητική η όψη και για τις δοσοληψίες σας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ