Τουρκία: Βρήκαν γόπα από τσιγάρο στο γεύμα τους σε γνωστό εστιατόριο


Εμβρόντητοι οι θαμώνες μετά το τσιγάρο που βρέθηκε στο φαγητό τους 

Ζευγάρι στην Κωνσταντινούπολη παρήγγειλε κοτόπουλο με σάλτσα μανιταριών σε γνωστό εστιατόριο που συχνάζουν, αλλά έπαθαν σοκ καθώς βρήκαν στο φαγητό τους ένα αποτσίγαρο.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, το ζευγάρι έμεινε άναυδο όταν είδαν το περίεργο αντικείμενο κολλημένο στο πιρούνι. Αργότερα κατάλαβαν ότι ήταν αποτσίγαρο.

«Σοκαριστήκαμε όταν βρήκαμε ένα τσιγάρο στο φαγητό μας. Το μασούσα, νόμιζα ότι ήταν κρέας κοτόπουλου, οπότε το έβγαλα. Η γυναίκα μου ήταν επίσης σοκαρισμένη και μάλιστα ρώτησε: «Μπορεί να μολυνθώ από μικρόβιο;». Όταν πήγαμε στην κουζίνα, πάθαμε πάλι σοκ. Τόσο κακό, τόσο τρομερό, βρώμικο, βρώμικο…», αναφέρει ο άνδρας του ζευγαριού.

Οι υπεύθυνοι του χώρου αρχικά αρνήθηκαν τις κατηγορίες και στη συνέχεια δήλωσαν ότι θα προωθήσουν το θέμα στα κεντρικά γραφεία του εστιατορίου:

«Με τίποτα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καπνίζουμε στην κουζίνα. Μας είναι αδύνατο. Είναι μια πολύ θλιβερή κατάσταση. Η ντροπή μας απέναντί ​​σας… Δεν υπάρχει τίποτα που να εξηγεί αυτό. Τραβήξαμε τις φωτογραφίες θα τις προωθήσουμε στα κεντρικά μας και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για το θέμα. Θα τηρηθεί αναφορά για όποιον ευθύνεται», είπαν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ