Αντζελίνα Τζολί: «Ενθάρρυνε» τα παιδιά της να μην περνούν χρόνο με τον Μπραντ Πιτ


Η Aντζελίνα Τζολί φέρεται να «ενθάρρυνε» τα παιδιά της να «αποφεύγουν να περνούν χρόνο» με τον Μπραντ Πιτ, ισχυρίζεται πρώην φρουρός ασφαλείας. Η νέα αποκάλυψη βλέπει το φως εν μέσω της συνεχιχόμενης δικαστικής διμάχης των λαμπερών πρώην συζύγων για το γαλλικό οινοποιείο τους

Η Αντζελίνα Τζολί φέρεται να ενθάρρυνε τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ να «αποφεύγουν» τον πατέρα τους κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, ισχυρίζεται ένας φύλακας που εργαζόταν για το ζευγάρι σε νέα δικαστικά έγγραφα που έχει στην κατοχή του το PEOPLE.

Ο ισχυρισμός βλέπει το φως εν μέσω της συνεχιζόμενης και ολοένα και πιο επίμαχης δικαστικής διαμάχης των πρώην συζύγων για το γαλλικό οινοποιείο Chateau Miraval. Οι δικηγόροι του Πιτ υπέβαλαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες μια δήλωση του ιδιοκτήτη εταιρείας ασφαλείας Τόνι Γουέμπ, ο οποίος εργάστηκε για την Τζολί, από το 2000 έως το 2020. Ισχυρίζεται ότι απολύθηκε από την Τζολί, αλλά εξακολουθεί να εργάζεται για τον 60χρονο ηθοποιό.

Στη δήλωσή των 12 σελίδων, ο Γουέμπ ισχυρίστηκε ότι ένας βοηθός της Τζολί ονόματι Μάικλ Βιέιρα του τηλεφώνησε και προσπάθησε να ζητήσει τη βοήθειά του για να αποτρέψει δύο σωματοφύλακες που εργάζονταν για την Τζολί μέσω της εταιρείας του να καταθέσουν στην ξεχωριστή υπόθεση για την επιμέλεια με τον Πιτ για τα παιδιά τους. Τα μισά από αυτά έχουν πλέον συμπληρώσει τη νόμιμη ηλικία: ο Mάντοξ ειναι 22 ετών, ο Παξ 20, η Ζαχάρα, 19, η Σιλό 17, και τα δίδυμα Νοξ και Βίβιεν, 15 ετών.

«Κατά τη διάρκεια της κλήσης, ο Βιέιρα μου είπε ότι είχε ακούσει ότι δύο εργολάβοι που είχαν παράσχει προσωπική ασφάλεια στην κα Τζολί μέσω της SRS Global μπορεί να κληθούν στην υπόθεση οικογενειακού δικαστηρίου», σύμφωνα με τον Γουέμπ. Στη συνέχεια, ο Βιεϊρά μου ζήτησε να σταματήσω αυτά τα δύο άτομα από το να μιλήσουν.

«Καταλάβαινα ότι ο κ. Βιέιρα έκανε αυτό το αίτημα για λογαριασμό της κας Τζολί. Εξήγησα στον κ. Βιέιρα ότι δεν είχα καμία δύναμη να τους σταματήσω γιατί ήταν ανεξάρτητοι εργολάβοι και όχι υπάλληλοι», συνέχισε. «Τότε ο Βιέιρα μου είπε ότι η κλήση του θα έπρεπε να υπενθυμίσει ότι αυτά τα άτομα είχαν συνάψει συμφωνίες μη αποκάλυψης με την κα Τζολί και ότι θα έπρεπε να τους το υπενθυμίσω και να τους πω ότι αν κατέθεταν στην υπόθεση οικογενειακού δικαίου, η κα Τζολί θα τους μηνύσει», σύμφωνα με τον Webb.

«Ένα από τα δύο άτομα, ο Ρος Φόστερ, διευκρίνισε ότι σκόπευε να καταθέσει ανεξάρτητα από το NDA, εάν λάμβανε κλήτευση από το δικαστήριο», πρόσθεσε ο Γουέμπ. Στη δήλωσή του υποστήριξε επίσης: «Όταν ο Φόστερ μου το είπε αυτό, μου είπε επίσης ότι αν τον ζητούσαν, θα κατέθετε για δηλώσεις της Τζολί προς τα παιδιά, ενθαρρύνοντάς τα να αποφύγουν να περνούν χρόνο με τον Πιτ κατά τις επισκέψεις επιμέλειας».

«Το μόνο που ήθελε ποτέ η Aντζελίνα ήταν ένας υγιής χωρισμός με θετικές σχέσεις μεταξύ όλων των μελών της οικογένειάς της, συμπεριλαμβανομένου του κυρίου Πιτ. Ανυπομονεί για την ημέρα που θα μπορέσει επιτέλους να την αφήσει να φύγει» είπε ο δικηγόρος της σταρ του Χόλιγουντ.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ