Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που καίγεται το αυτοκίνητο των δραστών της δολοφονίας στη Σταυρούπολη


Δολοφονία: Το όχημα των δραστών εντοπίστηκε καμένο ολοσχερώς – Συνελήφθησαν 2 ύποπτοι

Καμένο ολοσχερώς εντοπίστηκε το όχημα των δραστών της δολοφονίας του 41χρονου στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, στο πλαίσιο της υπόθεσης συνελήφθησαν σήμερα, δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, δύο άνδρες ηλικίας 50 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ανθρωποκτονίας με δόλο, συνέργειας σε ανθρωποκτονία με δόλο, παράνομης οπλοφορίας οπλοχρησίας, του εμπρησμού και της διακεκριμένης φθοράς.

Βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο του εγκλήματος – Βίντεο ντοκουμέντο

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης εντόπισαν την Δευτέρα του Πάσχα καμένο ολοσχερώς, σε παράδρομο της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, το όχημα με το οποίο είχαν μετακινηθεί οι δράστες. Σημειώνεται ότι από την προκληθείσα πυρκαγιά είχε προκύψει κίνδυνος και για παρακείμενες ιδιοκτησίες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή που καίγεται το αυτοκίνητο των δραστών της δολοφονίας:

Πώς έγινε το έγκλημα

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι δύο άντρες, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον 41χρονο συναντήθηκαν το Μ. Σάββατο στη Σταυρούπολη και μετά από μεταξύ τους διαπληκτισμό, ο 50χρονος έβαλε με πυροβόλο όπλο κατά του 41χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ