Βραυρώνα – Μιχάλης Γιαννάκος: «Η μητέρα υποστήριξε στο νοσοκομείο πως απέβαλε βρέφος 4 μηνών»


Ο Μιχάλης Γιαννάκος μιλά για την τραγική υπόθεση με το νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα

Για την φρικτή υπόθεση που σημειώθηκε στην περιοχή του Βραύρωνα όπου σκοτώθηκε βρέφος σε ξενοδοχείο και στη συνέχεια εντοπίστηκε νεκρό στη χωματερή στο Πόρτο Ράφτη, ο Μιχάλης Γιαννάκος πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο κ. Γιαννάκος μιλώντας στο newsbomb.gr ανέφερε πως το βράδυ της Πέμπτης η μητέρα του -πλέον νεκρού- βρέφους μετέβη στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» λόγω της αιμορραγίας και υποστήριξη πως αυτή προήλθε από σεξουαλική επαφή. Στη συνέχεια, οι γιατροί και νοσοκόμοι που την εξέτασαν κατάλαβαν πως η γυναίκα είχε γεννήσει ένα βρέφος μεγαλύτερο των 7 μηνών. Τότε εκείνη υποστήριξε πως όντως πρόκειται για ένα βρέφος, το οποίο όμως απέβαλε και ήταν μικρότερο των 4 μηνών.

Οι γιατροί αφού υποψιάστηκαν πως κάτι κρύβεται πίσω από την υπόθεση, ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και ξεκίνησαν την έρευνα τους που κατέληξε στην σύλληψη του άνδρα της και πατέρα του βρέφους αλλά και την νοσηλεία της γυναίκας υπό ειδική φρούρηση.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος καταλήγοντας έδωσε συγχαρητήρια στο προσωπικό του νοσοκομείου «Αλεξάνδρα» καθώς αποτέλεσαν σημαντικό παράγοντα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ