Τον έδιωξαν ξαφνικά από το Power of Love και έγινε χαλασμός! (vid)

13/02/2019 00:40

Τι και αν η αποχώρηση της Μαργαρίτας Νέρτζη προκάλεσε μεγάλη ένταση στο Power of Love, στο επεισόδιο της Δευτέρας;

Η απρόσμενη εξέλιξη της Τρίτης δημιούργησε ένα σκηνικό άνευ προηγουμένου στο παιχνίδι, με αλληλοκαρφώματα, «επιθέσεις», φωνές και κλάματα!

Όταν η Μαρία Μπακοδήμου από το σπίτι των κοριτσιών, ανακοίνωσε στα αγόρια ότι οι κοπέλες μόλις ολοκλήρωσαν μια ψηφοφορία, το αποτέλεσμα της οποίας θα κρίνει ποιος θα αποχωρήσει άμεσα από το Power of Love, όλοι πάγωσαν. Η Μαρία άρχισε να φανερώνει μία μία τις ψήφους, οι οποίες μοιράστηκαν ανάμεσα στον Φίλιππο και τον Παύλο και το «πανηγύρι» ξεκίνησε.

«Τα φιλιά μου κορίτσια! Λένα μη βάλεις τα κλάματα, δεν θέλω να στεναχωριέσαι γλυκιά μου!», είπε ο Παύλος Παπαδόπουλος. «Ό,τι θέλω θα κάνω! Δεν στεναχωριέμαι για σένα γλυκέ μου!», απάντησε εκείνη. «Βούλωσέ το! Αγνόησέ τον!», προέτρεψε την Έλενα η Ζένια.

Τελικά, επειδή οι δύο παίκτες ισοψήφησαν, ακολούθησε φανερή ψηφοφορία μεταξύ των αγοριών και ο Παύλος Παπαδόπουλος αποχώρησε από το σπίτι.

Δείτε όλο το σκηνικό:ΣΧΟΛΙΑ

Ο παρών ιστότοπος δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια των αναγνωστών

Μπορείτε να εγγραφείτε στην παρακολούθηση των σχολίων και των ανανεώσεων του άρθρου από το σύνδεσμο στο τέλος της ανάρτησης