Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από αύριο στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου


Εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου: Οι μεταφορές θα πραγματοποιούνται λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες και τα κυκλοφοριακά δεδομένα

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν τις επόμενες μέρες για τη διέλευση ειδικών οχημάτων μεταφοράς ανεμογεννήτριας στην Αττική.

Αναλυτικότερα, λόγω διέλευσης ειδικών οχημάτων μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννήτριας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή, σταδιακή και ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από 13 έως 15-5-2024 με εναλλακτικές ημερομηνίες (16 και 20-5-2024), ως εξής:

Στη μεσαία, στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη ΛΕΑ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, από τη χ/θ 25,600 έως τη χ/θ 26,100, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, κατά τις ώρες 22.00΄ έως 06.00΄ της ημέρας της αναστροφής.

Από τη χ/θ 26,100 έως και τη χ/θ 26,500 στις δύο κατευθύνσεις της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου και επί της εισόδου της νότιας παράπλευρης οδού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, καθώς και προσωρινή αφαίρεση του ειδικού συρμάτινου διαχωριστή κυκλοφορίας προ του Σταθμού Διοδίων, από 02.00΄ έως 05.00΄ της ημέρας της αναστροφής, προκειμένου πραγματοποιηθεί η αναστροφή των οχημάτων.

Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας και στη ΛΕΑ, από τη χ/θ 15,570 έως τη χ/θ 67,655 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, κατά τις ώρες 03.00΄ έως 16.00΄.

Οι μεταφορές θα πραγματοποιούνται λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες και τα κυκλοφοριακά δεδομένα ενώ η είσοδος των υπερμεγεθών οχημάτων στον Α/Κ Μεταμόρφωσης θα γίνεται από τις 03.30΄ έως τις 05.30΄ κάθε ημέρας ενώ για τη διέλευση των πτερυγίων θα προηγηθεί και ένα δοκιμαστικό δρομολόγιο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ