Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Γαλλική… παράσταση στο “θέατρο των ονείρων” – videos


Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και με το άνετο 2-0, βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Αποβλήθηκε στο τέλος ο Πογκμπά.

Με τον Εμπαπέ να είναι «άπιαστος» στην αντεπίθεση, η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε περίπατο στην Αγγλία και επικράτησε… μόνο με 2-0 της φορμαρισμένης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όντας πια το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση από τους «16» του Champions League.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, η γαλλική ομάδα βρήκε γρήγορα το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κιμπέμπε να εκμεταλλεύεται ένα τεράστιο κενό στην άμυνα των γηπεδούχων, σε εκτέλεση κόρνερ, κάνοντας από κοντά το 1-0 για την ομάδα του.

Το γκολ έδωσε μάλιστα «φτερά» στα πόδια των παικτών της Παρί και σε συνδυασμό με το ανέβασμα των «κόκκινων διαβόλων»  ψηλά, για την ισοφάριση, «τελείωσαν» το ματς στην αντεπίθεση. Ο Εμπαπέ στο 60′ έκανε το 2-0, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να χάνουν στη συνέχεια και σωρεία ευκαιριών για παραπάνω γκολ.

Ο Ντε Χέα απέδειξε όμως την κλάση του σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις, γλιτώνοντας τη Γιουνάιτεντ από το διασυρμό. Ακόμη κι έτσι όμως, το τελικό 0-2, σε συνδυασμό και με την αποβολή του Πογκμπά στο τέλος για διαμαρτυρία, έχουν κρίνει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση υπέρ των Γάλλων, με τη ρεβάνς του Παρισιού να μοιάζει τυπική διαδικασία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ