Μανώλης Λιδάκης: «Ο καθένας ακούει αυτό που του αξίζει»


Επιστρέφει στην αθηναϊκή ψυχαγωγία μέσα από έναν νέο κύκλο εμφανίσεων στο «Γυάλινο Up Stage».

Ο Μανώλης Λιδάκης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το αν έχουν υπάρξει άνθρωποι που τον έχουν ενοχλήσει με τη συμπεριφορά τους ενώ βρίσκεται στην πίστα και ποιος είναι για εκείνον ο ορισμός του καλού τραγουδιστή.

Επιστροφή στην αθηναϊκή ψυχαγωγία μέσα από έναν νέο κύκλο εμφανίσεων στο «Γυάλινο Up Stage». Όλα αυτά τα χρόνια έχετε περάσει από μεγάλες πίστες αλλά και από μικρά μουσικά στέκια. Πού αισθάνεσθε πιο άνετα και δημιουργικά;

«Ο κάθε χώρος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Το Ηρώδειο, για παράδειγμα, σου προκαλεί δέος. Το «Γυάλινο Up Stage», που με φιλοξενεί τώρα, είναι ένας χώρος 200 ατόμων, στον οποίο ο καθένας μπορεί να αγγίξει τον άλλο. Σε αυτόν τον ζεστό, χώρο, λοιπόν, παρουσιάζω ένα πρόγραμμα με πολλά δικά μου τραγούδια, λαϊκά, μπαλάντες αλλά και αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, όπως ο Μάλαμας, ο Περίδης κ.ά.».

Ο σεβασμός που δείχνει το κοινό στον καλλιτέχνη εξαρτάται και από τον χώρο; Ολα αυτά τα χρόνια έχουν υπάρξει άνθρωποι που σας έχουν ενοχλήσει με τη συμπεριφορά τους ενώ βρίσκεστε στη σκηνή;

«Ισχύει πως στα μεγάλα μαγαζιά ο κόσμος δεν πάει να ακούσει, πάει να δει. Εχω όμως την τύχη οι άνθρωποι που έρχονται να με ακούσουν να είναι τόσο ευγενείς που δεν με έχουν φέρει ποτέ σε δύσκολη θέση. Μου «χει τύχει βραδιά που έκανα κέφι να τραγουδήσω χωρίς μικρόφωνο και χωρίς ορχήστρα και έβλεπα από κάτω ο ένας να σκουντάει τον άλλο και να του ζητά να κάνει ησυχία».

Ποιος είναι για εσάς ο ορισμός του καλού τραγουδιστή;

«Καλός τραγουδιστής είναι αυτός που μπορεί να πει από τον «Μεγάλο Ερωτικό» του Μάνου Χατζιδάκι μέχρι το «Η ζωή μου όλη» του Ακη Πάνου χωρίς να ενοχλήσει. Αν οι περισσότεροι σήμερα ,έχουν βολευτεί μέσα σ» ένα κοστουμάκι που τους έκατσε καλά, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση. Ο καθένας ακούει αυτό που του αξίζει», λέει στο Έθνος.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ