«Βοηθήστε να λύσουμε το μυστήριο» – Πώς ζωγράφισαν αυτήν την αρκούδα στο χιόνι;


«Πυρετό» στα social media έχει προκαλέσει ο άγνωστος καλλιτέχνης που ζωγράφισε μια τεράστια αρκούδα στο χιόνι, πάνω στο παγωμένο κανάλι Lachine, στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Την εικόνα της αρκούδας έφτιαξε κάποιος ή κάποιοι το βράδυ της Τρίτης (29/01/2019), την επόμενη ημέρα η φωτογραφία της ανέβηκε στα social media και ακόμα ο γρίφος δεν έχει λυθεί.

Εύκολα μπορεί κάποιος να φανταστεί πώς σχεδιάστηκε το καλοσχηματισμένο περίγραμμα, τα μάτια, η μουσούδα και το στόμα. Ο αφαλός όμως; Σύμφωνα με δημοσίευμα του καναδικού CBC, ο αφαλός απέχει τουλάχιστον δύο μέτρα από κάθε πλευρά. Επομένως, είναι μάλλον δύσκολο να έφυγε με ένα άλμα ο άγνωστος καλλιτέχνης από το κέντρο του σχεδίου, χωρίς να αφήσει μάλιστα κανένα ίχνος πάνω στο χιόνι. Αυτή, πάντως, είναι η επικρατούσα θεωρία μεταξύ των χρηστών των social media.

Η δεύτερη πιο δημοφιλής εξήγηση είναι ότι ο καλλιτέχνης πέταξε χιονόμπαλες και έφτιαξε τον αφαλό από μακριά. Το ελάττωμα αυτής της θεωρίας, όμως, είναι ότι ο αφαλός είναι αρκετά καλοσχηματισμένος για να έχει γίνει στην τύχη.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ