Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ημιτελικός σαν τελικός. Όλα για την πρόκριση


Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός συγκρούονται απόψε (20:00, ΕΡΤ2, newsit.gr) στο ΟΑΚΑ, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο νικητής θα προκριθεί στον τελικό, όπου θα συναντήσει τον νικητή του Κύμη – ΠΑΟΚ (17:00).

Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός θα συναντηθούν για τρίτη φορά φέτος στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι δύο ομάδες συγκρούονται στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για τον τελικό, όπου όντας το μεγάλο φαβορί για τον πρώτο εγχώριο τίτλο της σεζόν, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην Κύμη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Τα αποτελέσματα των δύο ομάδων στην Euroleague δεν είναι ικανοποιητικά τον τελευταίο καιρό, με το παιχνίδι του Κυπέλλου να είναι μια ευκαιρία και για τους δύο για να επουλώσουν τις πληγές τους.

 

Οι «πράσινοι», οι οποίοι θα έχουν τον κόσμο στον πλευρό τους (σ.σ. οι φίλοι της ομάδας εξάντλησαν τα εισιτήρια από χθες), αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην περιφέρεια, μιας και νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Νίκος Παππάς και Ματ Λοτζέσκι, ενώ αμφίβολος είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη δράση μετά από 1,5 μήνα. Ο Νικ Καλάθης παρά τις ενοχλήσεις στο πέλμα θα αγωνιστεί κανονικά. 

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν με νέο πρόσωπο τον Μπριάντε Γουέμπερ. Ο Αμερικανός γκαρντ αντικατέστησε στο εγχώριο δηλωθέν ρόστερ τον Αξέλ Τουπάν και θα κάνει το ντεμπούτο του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Ετοιμοπόλεμος είναι ο Κώστας Παπανικολάου, παρότι ταλαιπωρήθηκε από πυρετό. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Παναγιώτου και Μάνος


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ