Στέφανος Τσιτσιπάς: “Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται για μένα να μου στείλει μήνυμα” – video


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει χρόνο για έρωτα και για σχέσεις, ωστόσο προκαλεί… όποια κοπέλα ενδιαφέρεται γι” αυτόν να του στείλει μήνυμα στο instagram.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» του Alpha για την προσωπική του ζωή. Ο Έλληνας τενίστας, ο οποίος εκτόξευσε τις μετοχές του στο παγκόσμιο τένις μετά την εξαιρετική παρουσία στο Australian Open (σ.σ. έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, αποκλείοντας μεταξύ άλλων τον Ρότζερ Φέντερερ) περιέγραψε το προφίλ της ιδανικής κοπέλας γι’ αυτόν.

Τόνισε, βέβαια, ότι δεν έχει χρόνο για να φλερτάρει, ωστόσο κάλεσε με χιούμορ τις… υποψήφιες κοπέλες να του στείλουν ιδιωτικό μήνυμα στο προφίλ του στο instagram.

«Δεν έχω χρόνο για έρωτα και για σχέσεις. Είμαι τόσο απασχολημένος με αυτό που κάνω τώρα, που είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι στο μυαλό μου. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα έρθει η ώρα του, αλλά αυτή τη στιγμή όχι. Όποια ενδιαφέρεται να στείλει dm στο Instagram. Η ιδανική πρέπει να έχει καλό χαρακτήρα…», τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ