Βραυρώνα: Στον ανακριτή σήμερα ο πατέρας του βρέφους


Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης θα παίξουν κρίσιμο ρόλο στο να φωτίσουν τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο του βρέφους στη Βραυρώνα.

Η διαπίστωση εάν το παιδί γεννήθηκε ζωντανό και οι αιτίες του θανάτου του είναι βασικές για την απόφαση του δικαστηρίου. Επιπλέον, είναι σημαντικό να διερευνηθεί η συμμετοχή και των δύο γονέων στα γεγονότα.

Η επόμενη Πέμπτη αναμένεται να φέρει περισσότερα φώτα στην υπόθεση με την απολογία της μητέρας του νεογνού. Μέχρι τότε, η ανακρίτρια θα εξετάσει τις πληροφορίες που διαθέτει και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έρευνας για να καταλήξει σε συμπεράσματα.

Τι λένε οι γονείς του βρέφους στη Βραυρώνα

Όπως αναφέρει το MEGA, η μητέρα μέχρι στιγμής ισχυρίζεται ότι το σώμα της απέβαλε το μωρό, καθώς ήταν ιδιαίτερα καταπονημένο λόγω των εργασιών που έκανε σε χωράφια, και δεν γνώριζε ότι θα γεννούσε.

Κάτι τέτοιο έρχεται σε αντίθεση με την γνωμάτευση των γιατρών που την εξέτασαν στο νοσοκομείο και κάνουν λόγο για τελειόμηνη κύηση.



Η 24χρονη μόλις πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» όπου νοσηλευόταν οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

«Είναι συντετριμμένη και μάλιστα μου τόνισε ότι σε καμία περίπτωση ο πατέρας δεν γνώριζε ότι όταν απέρριψε την σακούλα στον κάδο των απορριμμάτων, μέσα βρισκόταν το παιδί του», ανέφερε ο δικηγόρος του ζευγαριού Δημήτριος Ζορμπάς.

Ισχυρίζεται επίσης ότι γέννησε το μωρό νεκρό.

Από την πλευρά του, ο πατέρας – μέσω και του δικηγόρου του- ισχυρίζεται πως δεν γνώριζε το περιεχόμενο της σακούλας που του έδωσε η γυναίκα του, η οποία του είπε ότι περιέχει πετσέτες και ότι είχε απομείνει από το βρέφος, αλλά όχι το ίδιο το βρέφος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ