Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Πιο πιθανό ήταν να γίνει η αδερφή μου ηθοποιός, εγώ δεν σταύρωνα λέξη…»


H Μίρκα Παπακωνσταντίνου, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή!

Η ίδια, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει και κάποιους φόβους της!

«Τα παιδικά χρόνια. Ωραία χρόνια. Είχα μια μεγαλύτερη αδελφή, που ήταν όμορφη, κοινωνική, η ψυχή της παρέας. Και από την άλλη! έβλεπες εμένα, να με κοροϊδεύουν όλοι, γιατί στις οχολικές γιορτές δεν μπορούσα να σταυρώσω λέξη. Πιο πιθανόν ήταν να γίνει η αδελφή μου ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά στο People!
Η Μίρκα σπουδάζει υποκριτική στη σχολή Θεοδοσιάδη. Τότε δύο ήταν οι κορυφαίες σχολές για σπουδές θεάτρου. Το Εθνικό και του Θεοδοσιάδη, με σπουδαίους καθηγητές, όπως ο Κώστας Χατζηαργύρης. Τα πρωινά εργάζεται σε μια μικρή διαφημιστική εταιρεία για το χαρτζιλίκι και σχετικά σύντομα έρχεται ο πρώτος ρόλος. Και τι ρόλος! Αυτός της Στέλλας στο Λεωφορείο ο Πόθος. «Μ» έβλεπαν σε μια δουλειά και με σύστηναν στην επόμενη. Μη φανταστείς ότι είχα κανέναν γνωστό. Είναι, όμως, σαν ναρκωτικό το θέατρο. Μπαίνεις σε άλλες ζωές. Εκτονώνεσαι. Από την άλλη, θεωρώ υπερβολικό αυτό το «Εγώ θα πεθάνω στα σανίδι». Σε κανένα σανίδι δεν θέλω να πεθάνω, σάμπως δεν υπάρχουν άλλα μέρη;
Με μια καλή μου φΐλη καθόμαστε και ανοίγουμε τέτοιες κουβέντες. Τη ρωτάω καμιά φορά «Έμένα, μόνη γυναίκα, ποιος θα με γηροκομήσει;».
Γελάς εσύ τώρα, αλλά εγώ δεν κάνω χιούμορ όταν τα λέω αυτά. Εκείνη έχει παιδιά, σκυλιά, εγώ τι έχω; Σκεφτόμααταν τις προάλλες τι ωραία που θα ήταν να είχαμε μια δική μας πολυκατοικία και να μέναμε όλοι μαζί, πάνω-κάτω, ούτως ώστε όποιος πάθει κάτι να έχει έναν άνθρωπο. Όχι για να ζητήσει λεμόνι η αλάτι. Για κείνη την ώρα τη δύσκολη… Πολύ παρήγορο θα ήταν αυτό!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ