«Άστεγος» ο «Άλλος Άνθρωπος» – Χωρίς κτίριο η κοινωνική κουζινα

Γαμπρός του Πολυχρονόπουλου

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος θα χρειαστεί να αναζητήσει νέο χώρο για να στεγαστεί η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος»

Πωλητήριο μπήκε στον χώρο που στεγαζόταν μέχρι πρότινος η κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ιδρυτής της κουζίνας, με ανάρτηση στην σελίδα στο Facebook, όπου ανέβασε μία φωτογραφία με το πωλητήριο και τη λεζάντα «This is the end».

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος κοινοποίησε την ίδια ανάρτηση και στον δικό του προσωπικό λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ τα σχόλια έπεσαν βροχή, για τον λόγο που η κοινωνική κουζίνα μένει «άστεγη».

Όπως εξήγησε ο ίδιος σε χρήστη που αναρωτήθηκε τι συνέβη, έληξε το συμβόλαιο με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος αποφάσισε να μην το ανανεώσει αλλα να το πουλήσει.

Η ανάρτηση αυτή αποτελεί μυστήριο και για το μέλλον της Κοινωνικής Κουζίνας, για την οποία τώρα πρέπει να βρεθεί χώρος για να στεγαστεί και να συνεχίσει τη δράση της, η οποία αμφισβητήθηκε κατά κόρον το τελευταίο διάστημα, μετά τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες σε βάρος του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Μετά και την εισαγγελική παραγγελία για έρευνα από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος ο εμπνευστής της κουζίνας αλληλεγγύης δήλωνε χαρακτηριστικά ότι «Ο Άλλος Άνθρωπος έχει τελειώσει»

«Ήδη η ζημιά έχει γίνει, ο ”Άλλος Άνθρωπος” έχει τελειώσει, γιατί δεν μπορώ να πείσω την κυρία Μαρία ότι αυτά που λέω εγώ είναι αλήθεια και όχι αυτά που λένε τα κανάλια. Για να έρχεται ο κόσμος πρέπει να έχω πράγματα να τους δώσω. Από τη στιγμή που δεν έχω πράγματα να τους δώσω, θα σταματήσει να έρχεται», είχε πει σε δημοσιογράφο του MEGA.

«Αν αποδειχτεί στην έρευνα ότι εγώ έπαιρνα τα λεφτά του ”Άλλου Ανθρώπου” και τα έκανα τζόγο, τότε να πάω φυλακή, να με κρεμάσουν», συμπλήρωνε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ