Χρήστος Ζαχαριάδης: Αποκαλύπτει τι κάνει στα γυρίσματα της «Επιστροφής» με τον Κωνσταντίνο Μάνο!


Μπορεί «Η επιστροφή» του ΑΝΤ1 να είναι η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, όμως ο Χρήστος Ζαχαριάδης τα τελευταία χρόνια δίνει δείγματα του ταλέντου του στο θέατρο.

Γιος της εξαιρετικής ηθοποιού Χριστίνας Τσάφου, ο Χρήστος υποδύεται στο τηλεοπτικό…  hit τον αστυνομικό Στάθη Ζερβό.

«Είναι πολύ ωραίο το concept του σίριαλ, γιατί έχει πολλή δράση και είναι αυτό που καθορίζει την όλη ιστορία. Ήταν πολύ ενδιαφέρον γιο μένα να υποδυθώ τον αδέκαστο και ηθικό παράγοντα» αναφέρει στην «Espresso» ο ηθοποιός και προσθέτει:
«Κατά τ» άλλα είναι η πρώτη ευκαιρία μου να κάνω κάτι στην τηλεόραση και ν» αποκτήσω μια παραπάνω εμπειρία, γιατί είμαι πολύ νέος και με βοήθησε πολύ καλλιτεχνικά η συμμετοχή μου στη σειρά».
Με τον τηλεοπτικό πατέρα του Κωνσταντίνο Μάνο, έχουν έρθει πολλές φορές αντιμέτωποι για τις ανάγκες του σεναρίου. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός, το κλίμα πίσω από τις κάμερες είναι ακριβώς το αντίθετο.
«Γελάμε πάρα πολύ. Είμαστε και οι δυο μηχανόβιοι και έχουμε πολλά κοινά! Συμπαθιόμαστε πολύ. Δεν τα πάμε απλώς καλά, είμαστε αγαπημένοι.
Η αλήθεια είναι ότι γνωριζόμασταν από πριν και όταν είδαμε ότι θα είμαστε μαζί στο σίριαλ χαρήκαμε πολύ».
Άρα οι κοινές συνήθως σκηνές ανάμεσα τους βγαίνουν εύκολα;

«Ναι. Είμαστε και οι δύο επαγγελματίες, γι» αυτά και πράγματι βγαίνουν με ευκολία. Υπάρχει ένταση, αλλά μόλις τελειώνει κάθε σκηνή πηγαίνουμε στην επόμενη. Ενδιάμεσα γελάμε και αμέσως μετά συγκεντρωνόμαστε, γιατί τα γυρίσματα είναι πολύ γρήγορα και πρέπει να βγαίνει σωστά η δουλειά»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ