Παναθηναϊκός – Γιαννακόπουλος: “Δικαιολογία για να φύγουν οι Αγγελόπουλοι.”


Χαμός στο ΟΑΚΑ! Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι πρόκειται για απόφαση που έχει να κάνει με την προσπάθεια αποχώρησης των αδερφών Αγγελόπουλων από την ΚΑΕ.

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδας, με παράπονα για τη διαιτησία και ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε λόγο για δικαιολογία, που έχει να κάνει με τους αδερφούς Αγγελλόπουλους και την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.Οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου

«Όλα είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Και δεν κατεβαίνουν επειδή λένε ότι δεν τους αρέσει η διαιτησία! Είναι ο λόγος και μία πρόφαση για να σηκωθεί η οικογένεια και να φύγει.

Τα παιχνίδια παίζονται στο παρκέ. Έχουμε παίξει και εμείς στο ΣΕΦ, μία, δύο, τρεις. Έχουμε νιώσει αδικία, αλλά βγαίνουμε και παίζουμε», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» στην κάμερα της ΕΡΤ, λίγο μετά την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ