Πάτρα: Στη φυλακή ο 23χρονος για τον βιασμό της 62χρονης


Προφυλακιστέος κρίθηκε µε σύµφωνη γνώµη Ανακριτή και Εισαγγελέα Πατρών ο 23χρονος αλλοδαπός που βίασε 62χρονη στο περιβόλι της

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά την χθεσινή απολογία του ο 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής βίασε 62χρονη στο περιβόλι της σε χωριό της ∆υτικής Αχαΐας.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η 62χρονη παραµένει σε κατάσταση σοκ ενώ φέρει και εμφανείς κακώσεις στο σώµα της εξαιτίας της άγριας επίθεση που δέχθηκε.

Ο 23χρονος, ο οποίος φέρεται να είχε οµολογήσει στις αστυνοµικές αρχές για την πράξη του, αποδίδοντάς τη στο ότι δεν είχε επίγνωση καθώς ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, οδηγήθηκε στο σωφρονιστικό κατάστηµα της Τριπόλεως.

Το θύμα της επίθεσης περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε. Όπως ανέφερε όλα έγινα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής την ώρα που πήγαινε στο περιβόλι της. Ξαφνικά είδε μπροστά της τον νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος της ζήτησε δουλειά. Η ίδια του είπε να φύγει, αλλά αυτός µπήκε µέσα στο περιβόλι και της επιτέθηκε µε απίστευτη αγριότητα, την βίασε και της προκάλεσε σωµατικές κακώσεις. Η ίδια κατόρθωσε να ξεφύγει από τα χέρια του όταν βρήκε ένα σφυρί και τον χτύπησε στο πρόσωπο.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ