Παναθηναϊκός – Πιτίνο: “Πρέπει να σέβεσαι το παιχνίδι. Κι εμείς χάσαμε από τον Ολυμπιακό”


Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε απογοητευμένος για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, σημειώνοντας ότι κι ο Παναθηναϊκός έχασε πρόσφατα σε ντέρμπι, χωρίς να συμβεί το παραμικρό.

Θέση για τη διακοπή του αγώνα στο ΟΑΚΑ, πήρε ο Ρικ Πιτίνο, σημειώνοντας τη διαφορετική αντιμετώπιση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στις πρόσφατες ήττες τους στα ντέρμπι. «Δεν το έχω ξαναδεί αυτό στα 42 χρόνια που προπονώ», υπογράμμισε ο Αμερικανός τεχνικόςΟι δηλώσεις του Πιτίνο

«Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Είμαι απογοητευμένος. Αγαπάω το μπάσκετ, δεν μου άρεσε αυτό που έγινε. Πήγαμε στον Ολυμπιακό και μας κέρδισαν καθαρά, ήταν καλύτερα προετοιμασμένοι. Τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται στο παρκέ. Δεν μου αρέσει το μήνυμα που στάλθηκε σήμερα. Πρέπει να σέβεσαι το παιχνίδι. Έχω σεβασμό για τους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού, αλλά έχω απογοητευτεί. Δεν μου αρέσει που το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε. Έχω σεβασμό στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που δεν μου έχει συμβεί ξανά στα 42 χρόνια που προπονώ.

Παίξαμε την καλύτερη άμυνα στη σεζόν. Στην επίθεση πήραμε προβάδισμα από τα παιχνίδια μις – ματς. Θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Το μυαλό μας είναι εκεί. Έχουμε πολλά καλά μπροστά μας. Οι Έλληνες έχουν προοπτικές, ο Τόμας παίζει εξαιρετικά. Ο Καλάθης και ο Παπαπέτρου έχουν αριθμούς που ανεβαίνουν συνεχώς και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ