Η επιστολή της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της: «Μπαμπά, γιατί μου προκαλείς τόσο πόνο;»


Ο Τόμας Μαρκλ έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή που του έστειλε η κόρη του, Meghan Markle, μετά τον γάμος της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Στην πεντασέλιδη χειρόγραφη επιστολή η Μέγκαν κατηγορεί τον πατέρα της ότι ψεύδεται, λέγοντας στα media ότι της τηλεφώνησε για να ακυρώσει την παρουσία του στον γάμο της, αφού, όπως λέει, ουδέποτε επικοινώνησε μαζί της καθώς και ότι δεν τον έχει βοηθήσει οικονομικά.
«Μπαμπά, με βαριά καρδιά σου γράφω αυτό το γράμμα, χωρίς να έχω καταλάβει γιατί επέλεξες να ακολουθήσεις αυτό το δρόμο, αγνοώντας τον πόνο που προκαλείς. Οι πράξεις σου έχουν ραγίσει την καρδιά μου σε χίλια κομμάτια – όχι μόνο γιατί προκάλεσες τέτοιον περιττό και αδικαιολόγητο πόνο, αλλά επιλέγοντας να μην πεις την αλήθεια σαν να ήσουν μια μαριονέτα.

Ανέκαθεν σε αγαπούσα, σε προστάτευα και σε υπερασπιζόμουν, προσφέροντας σου όποια οικονομική στήριξη μπορούσα, ανησυχούσα για την υγεία σου και ρωτούσα πώς μπορούσα να βοηθήσω. Ηταν τρομακτικό για μένα να μάθω ότι έπαθες έμφραγμα μία εβδομάδα πριν από τον γάμο. Σου τηλεφώνησα, σου έστειλα μηνύματα, σε ικέτεψα να δεχτείς τη βοήθεια μου, στείλαμε άνθρωπο στο σπίτι σου. Και αντί να μου μιλήσεις και να δεχτείς τη βοήθεια μου, σταμάτησες να απαντάς στα τηλεφωνά μου και επέλεξες να μιλάς στις εφημερίδες» αναφέρει στην επιστολή της η Μαρκλ, τονίζοντας ότι υπέφερε σιωπηρά με τα ψέματα του ίδιου και της ετεροθαλούς αδελφής της. Του ζήτησε να σταματήσει να εκμεταλλεύεται τη σχέση της με τον σύζυγο της και να της επιτρέψει να συνεχίσει τη ζωή της με ηρεμία.

Ο Τόμας Μαρκλ, από την πλευρά του, επιμένει ότι δεν απαντούσε στις κλήσεις της επειδή νοσηλευόταν. Υποστηρίζει ότι αποδεχόταν πάντα με ευγνωμοσύνη τα λιτά δώρα που του έκανε και προσθέτει ότι ποτέ του δεν ήθελε να την κάνει να υποφέρει, ενώ δεν δίστασε να τηλεφωνήσει, παρουσία του δημοσιογράφου της «Daily Mail», από κινητό της για να αποδείξει ότι η κόρη του έχει αλλάξει νούμερο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ