Πώς θα λαμβάνουν ασφαλιστική ικανότητα οι πολίτες


Βήμα- βήμα η διαδικασία χορήγησης ασφαλιστικής ικανότητας

Με δεδομένο πως πλέον έχουν εκλείψει οι συνθήκες που υπαγόρευαν τη λήψη έκτακτων μέτρων, η διαδικασία χορήγησης Ασφαλιστικής Ικανότητας και ενημέρωσης στοιχείων Μητρώου στους πολίτες θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού με την Τοπική Διεύθυνση του Φορέα του ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, οι συναλλασσόμενοι μπορούν μέσω της εθνικής δικτυακής πύλης (gov.gr) ή του δικτυακού τόπου της ηλεκτρονικής υπηρεσίας www.efka.gov.gr/rv, να εισέλθουν με τους κωδικούς Taxis προκειμένου να πραγματοποιήσουν το κλείσιμο του ραντεβού για την χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας.

Με απλά βήματα, επιλέγουν το υποκατάστημα και το τμήμα που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν και κλείνουν αυτόματα το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού που επιθυμούν. Την ημέρα του ραντεβού αρκεί να προσέλθουν λίγα μόνο λεπτά νωρίτερα και να εξυπηρετηθούν άμεσα και με ασφάλεια.

Σε κάθε περίπτωση, έκτακτα γεγονότα που σχετίζονται με τη χορήγηση ασφαλιστικής ικανότητας και ενημέρωσης στοιχείων Μητρώου αντιμετωπίζονται από το προσωπικό του e-ΕΦΚΑ με υψηλό βαθμό ενσυναίσθησης και ευαισθησίας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ