Τότεναμ – Ντόρτμουντ: Θρίαμβος στο τέλος για τους Λονδρέζους. – videos


Η Ντόρτμουντ ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, όμως η Τότεναμ βρήκε το γκολ με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και «σκότωσε» τους Γερμανούς με δύο ακόμη στο τελευταίο δεκάλεπτο, εξασφαλίζοντας ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης με το τελικό 3-0.

Η καλή εμφάνιση της Ντόρτμουντ στο πρώτο ημίχρονο, πήγε… στράφι για την πρωτοπόρο του γερμανικού πρωταθλήματος, αφού η Τότεναμ ήταν απόλυτα ουσιαστική στο δεύτερο μέρος και «καθάρισε» το ματς και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι «Βεστφαλοί» έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο, με τον Σάντσο να είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά και ο… μοιραίος στη φάση του 45′ που θα μπορούσε να έχει αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Κι αυτό γιατί με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σον στο 47′ έκανε το 1-0, βάζοντας «φωτιά» στο γήπεδο, με το 4ο γκολ της καριέρας του κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν βελτιωμένοι στη συνέχεια, αλλά χωρίς μεγάλες φάσεις, οι οποίες ήρθαν την πιο κατάλληλη στιγμή. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Βερτόγκεν έγινε ο παίκτης του ματς, αφού μετά την ασίστ στο πρώτο γκολ, σκόραρε ο ίδιος για το 2-0, με τον Γιορέντε να βάζει το… κερασάκι στην «τούρτα» της πρόκρισης, κάνοντας με κεφαλιά από κόρνερ το 3-0.

Κάπως έτσι, οι Λονδρέζοι μετέτρεψαν τη νίκη τους σε… θρίαμβο, αφού με το τελικό 3-0, έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά, με τη Ντόρτμουντ να ψάχνει ένα θαύμα στη ρεβάνς της Γερμανίας.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ