Ματίνα Νικολάου: Το πρόβλημα υγείας που της άλλαξε τα σχέδια!


Η Ματίνα Νικολάου, μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζαμε για εκείνη!

Η ίδια, μίλησε και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήταν μικρή, το οποίο της κόστισε την καριέρα της στο χώρο του αθλητισμού!

«Ήμουν αθλήτρια του βόλεϊ. Προπονούμουν, εντατικά και είχα σκοπό να περάσω στη Γυμναστική Ακαδημία. Όλα όμως άλλαξαν όταν εμφανίστηκε μια κήλη στη μέση μου. Αναγκάστηκα να κάνω εγχείρηση, ενώ ο γιατρός μου απαγόρευσε να συνεχίσω το άθλημα με αυτούς τους ρυθμούς.
Τότε πέρασα μια μικρή κατάθλιψη. Ο πατέρας μου, προκειμένου να με βοηθήσει, με ώθησε να πάω χορωδία,και παράλληλα σε μια θεατρική ομάδα!
Έτσι, συνάντησα την καλλιτεχνική μου πλευρά. Την απόφαση να δώσω για τη δραματική σχολή του Θεάτρου Τεχνης την πήρα το 1997, όταν είδα την παράσταση Όρνιθες του Αριστοφάνη οτην Επίδαυρο. Ζήλεψα, με την καλή έννοια, όλο αυτό που γινόταν επάνω στη σκηνή», θυμάται και συνεχίζει λέγοντας στο People:
«Στη σχολή ένας μεγάλος στόχος ήταν να καταφέρουμε να συμμετάσχουμε στην παράσταση που γινόταν το καλοκαίρι στην Επίδαυρο. Δουλεύαμε πολύ για αυτό. Το καλοκαίρι του 1999, μας κάλεσε ο Γιώργος Λαζάνης στο γραφείο για να μας ανακοινώσει ποιους είχε επιλέξει για την παράσταση. Τα είχα καταφέρει. Νομίζω ένιωσα τη μεγαλύτερη χαρά που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου όσον αφορά τα επαγγελματικά μου. Κάπως έτσι ξεκίνησε το όνειρο και μαζί με αυτό η εμπειρία μου στο σανίδι, πριν ακόμα τελειώσω τη δραματική σχολή. Πέρα από τις ικανότητες, χρειάζεται και τύχη. Οικονομικά με βοήθησαν αρκετά οι γονείς μου τα πρώτα χρόνια. Αυτό με έκανε να παραμείνω στο χώρο και να έχω τη δυνατότητα να περάσω σεζόν χωρίς δουλειά στο θέατρο. Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, ειδικά όταν έκανα το παιδί και έπρεπε να το στηρίξω όλο αυτό. Δόξα τω Θεώ, τα κατάφερα. Λίγο από δω, λίγο από κει . Έχω κάνει κι άλλες δουλειές. Παράλληλα με τη σχολή δούλευα σε καφέ, αλλά και αργότερα, πριν από τρία χρόνια, δεδομένου ότι δεν έφταναν τα χρήματα για να μπορώ ταυτόχρονα να μεγαλώνω το παιδί και να κάνω αυτό που μου αρέσει. Θέλει υπομονή και κουράγιο».

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ