Μην μπλέξεις: Αυτά τα 6 ζώδια δεν κάνουν χωριό μεταξύ τους


Μην μπλέξεις: Δε θα πάρει και πολύ χρόνο στα παρακάτω ζευγάρια να διαπιστώσουν ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους και ότι αυτή η σχέση δε σώζεται, όσες υποχωρήσεις κι αν κάνουν

Τα ζώδια αυτά είναι τόσο διαφορετικά μεταξύ τους που πραγματικά ο δεσμός δεν θα αντέξει παρά ελάχιστα… Και ευτυχώς που θα το καταλάβουν νωρίς και θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους γιατί μαζί μόνο πόνο, δυστυχία και καβγάδες θα βιώσουν και όχι μια ωραία και αρμονική ερωτική ζωή. Η τοξικότητα ανάμεσά τους περισσεύει…

Κριός – Ιχθύς

Με αυτό το… ταίριασμα, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ιχθύς θα ρίξει πολύ κλάμα και ο Κριός θα σπάσει ό,τι βρει μπροστά του από τα νεύρα του. Ο Ιχθύς είναι υπερβολικά ευαίσθητος, χαμηλών τόνων, αναποφάσιστος και «κολλάει» πάνω στο ταίρι του. Από την άλλη, ο Κριός είναι ευαίξαπτος, απότομος και θέλει να είναι ελεύθερος. Πόσες… ώρες τους δίνετε μέχρι να πουν το οριστικό αντίο;

Δίδυμοι – Αιγόκερως

Κατά πάσα πιθανότητα, ο Αιγόκερως από την αρχή της σχέσης ή της γνωριμίας θα θελήσει να… χαστουκίσει τον Δίδυμο. Γιατί είναι αναβλητικός, λέει ψέματα, αλλάζει γνώμη στο λεπτό και γενικότερα δεν μπορεί κάποιος να βασιστεί πάνω του. Στοιχείο που για τον Αιγόκερω είναι… αδιαπραγμάτευτο. Από την άλλη, ο Δίδυμος θα νιώθει καταπιεσμένος, «φυλακισμένος» και θα θελήσει να τρέξει όσο πιο μακριά μπορεί!

Καρκίνος – Υδροχόος

Τι συμβαίνει όταν το συναίσθημα, ο ρομαντισμός, το «μαζί» μπλέξουν με την αδιαφορία, την ελευθερία και την ψυχρότητα; Τίποτα… Δεν «δένει» το γλυκό. Ο Υδροχόος θα βάζει χέρι στον Καρκίνο γιατί είναι τόσο ευσυγκίνητος, μυγιάγγιχτος και κατά την γνώμη του αδύναμος και ο Καρκίνος θα βάζει τα κλάματα με όλη αυτή την συμπεριφορά και τα όσα έχει ακούσει από το στόμα του Υδροχόου. Η σχέση τους είναι ένα αδιέξοδο.

Μην μπλέξεις: Αυτά τα 6 ζώδια δεν κάνουν χωριό μεταξύ τους
Μην μπλέξεις: Αυτά τα 6 ζώδια δεν κάνουν χωριό μεταξύ τους

Λέων – Ταύρος

Σε αυτό το ζευγάρι θα γίνει μάχη… εγωισμού, ξεροκεφαλιάς και ατομισμού. Είναι τόσο ίδιοι σε αυτό το κομμάτι. Άμεσα ο ένας θα βγάλει νύχια και ο άλλος θα προτάξει τα κέρατα. Ποιος θα κερδίσει; Κανείς. Θα τα κάνουν όλα λίμπα, θα «σφαχτούν», θα γίνει μάχη και στο τέλος θα πουν οριστικό thank you next ο ένας στον άλλο χωρίς κανένα δισταγμό ή δεύτερες σκέψεις.

Παρθένος- Ζυγός

Όταν η μέρα συναντά τη νύχτα. Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το ζευγάρι αυτό. Η Παρθένος θα είναι μόνιμα με μια ξινισμένη μούρη και θα επικρίνει τον Ζυγό για το καθετί και ο Ζυγός από την άλλη θα πληγώνεται γιατί δεν αντέχει την κριτική, τις εντάσεις, τη μιζέρια και την γκρίνια. Η Παρθένος θα αγανακτεί που ο Ζυγός δεν μπορεί να πάρει μια απόφαση και θα του βάζει μόνιμα χέρι. Σχέση με τέτοιες… περγαμηνές, όχι μόνο δεν έχει μέλλον, αλλά ούτε καν παρόν. Neeeeext!

Σκορπιός- Τοξότης

Μπορεί να είναι «γείτονες», αλλά είναι διαφέρουν τόσο όσο το άσπρο με το μαύρο. Ο ένας είναι κλειστός χαρακτήρας, λιγομίλητος και επιφυλακτικός και ο άλλος είναι η χαρά της ζωής, που δεν βάζει γλώσσα μέσα, λίγο ανεύθυνος και σίγουρα απίστευτα ελεύθερος. Ο Σκορπιός θέλει ό,τι και όποιος του ανήκει, να βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχό του. Τον Τοξότη όμως τον ρώτησε; Θα του φύγει και δεν θα τον ξαναδεί ποτέ γιατί θα τρέχει κι ακόμα θα τρέχει μακριά του.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ