«Τέλος» ο Φατίχ Τερίμ από τον Παναθηναϊκό – Στη θέση του ο Κόντης


Ο τούρκος τεχνικός αποτελεί από αργά το βράδυ της Πέμπτης (16/5) παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και πλέον οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» προχωρούν στην άμεση αντικατάστασή του με τον Χρήστο Κόντη ενόψει του κυριακάτικου (19/5) μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο που θα κρίνει την 3η θέση και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη (26/5).

Ως αντικαταστάτης του Τερίμ ορίστηκε ο Χρήστος Κόντης, πρώην βοηθός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η ανάληψη των καθηκόντων του προπονητή έγινε με σκοπό την ολοκλήρωση της σεζόν, συμπεριλαμβανομένων δύο κρίσιμων αναμετρήσεων: του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο και του τελικού κυπέλλου με τον Άρη.

Ο Κόντης, ο οποίος είχε επίσης αναλάβει τον πάγκο του Βόλου, κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της Μαγνησίας σε επιτυχία, κρατώντας την στην κορυφαία κατηγορία. Με μια εντυπωσιακή πορεία, ο Κόντης απέδειξε την ικανότητά του να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις και να οδηγεί τις ομάδες σε επιτυχία.

Σημαντικός παράγοντας για τον Κόντη θα είναι η παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρου Τζιόλη, ως άμεσου συνεργάτη. Η εμπειρία του Τζιόλη αναμένεται να προσφέρει σημαντική υποστήριξη και συμβουλή στο νέο προπονητή.

Με τον Κόντη στο τιμόνι, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει δύο από τους πιο κρίσιμους αντιπάλους του στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η επιτυχία τους σε αυτούς τους αγώνες θα καθορίσει την τελική θέση της ομάδας και την επίσημη παρουσία της στην ευρωπαϊκή σκηνή την επόμενη σεζόν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ