Γεωργιάδης: «Ο Μητσοτάκης θα καταγγείλει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν υπάρξει παραβίαση»


Κληθείς να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις και το προβάδισμα του κυβερνώντος κόμματος, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «δεν σχολιάζω δημοσκοπήσεις καθώς δεν προδικάζουν το αποτέλεσμα. Ωστόσο, είναι καλές για τη Νέα Δημοκρατία, αλλά έχουμε τρεις εβδομάδες μέχρι τις εκλογές».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Πρωθυπουργού περί… χριστιανόμετρου, ο Υπουργός Υγείας επεσήμανε πως «ο κ. Βελόπουλος προσπάθησε να εργαλειοποιήσει την περίοδο του διχασμού και να βάλει του πολίτες να πλακώνονται».

Για τα προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και το κατά πόσον θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι «η φορολογία επί Μητσοτάκη έχει μειωθεί, ο κόσμος συνέκρινε αυτό το ζήτημα στις εθνικές εκλογές. Αν ο κόσμος περνούσε χειρότερα το 2023, δεν θα ψήφιζε Μητσοτάκη.

Ο μέσος μισθός είναι πολύ ανεβασμένος από το 2019. Η ακρίβεια είναι πραγματικό πρόβλημα και η κυβέρνηση κάνει πολλές προσπάθειες για την αντιμετώπισή της. Η ακρίβεια είναι υπαρκτό μεγάλο πρόβλημα. Ας δούμε τη μεγάλη εικόνα, το 2024 θα έχουμε 15% αύξηση του τουριστικού εισοδήματος». 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ