Ζώδια και καριέρα: Τι δουλειά μου ταιριάζει;


Ζώδια και καριέρα: Αν τα ζώδια έχουν κάτι να πουν για τον χαρακτήρα κάποιου, δεν μπορεί παρά να έχουν να πουν και για τα εργασιακά του ταλέντα, την κλίση του και την δραστηριότητα στην οποία έχει περισσότερες πιθανότητες να διακριθεί

Κι αν νιώθετε πως η δική σας επαγγελματική σταδιοδρομία έχει πλέον οριοθετηθεί, ποτέ δεν είναι αργά να πάρετε μια ιδέα για το τι λένε τα άστρα ότι ταιριάζει περισσότερο ως καριέρα για τα παιδιά σας!

Κριός: Ο διαφημιστής!

Οι Κριοί είναι άτομα εμπνευσμένα, δυναμικά, ανοιχτά σε προκλήσεις, ενθουσιώδη και με έντονες τάσεις για αρχηγία, ανταγωνισμό και ρίσκο.
Πετυχαίνουν στις αποστολές και στα projects τους, ειδικά όταν συνοδεύονται από bonus! Γι’αυτό ο χώρος των πωλήσεων, της διαφήμισης, αλλά και τα επαγγέλματα θάρρους (αστυνομικοί, στρατιωτικοί) είναι ιδανικά για τα άτομα αυτά!

Ταύρος: Ο επιχειρηματίας!

Οι Ταύροι έχουν αναπτυγμένη την αίσθηση του συμφέροντος, είναι άτομα ειλικρινή, ικανά και δουλεύουν καλά στην ομάδα. Έχουν έφεση στην καλλιτεχνία, ενώ η φύση τους δίνει ενέργεια.
Στην εργασία τους χρειάζονται σταθερότητα για να προοδεύσουν, ενώ πασχίζουν για να έχουν χρόνο για διακοπές, καλό μισθό και εργασιακή σταθερότητα. Καθώς έχουν εξαιρετική αισθητική θα μπορούσαν να εργάζονται σε χώρους με είδη πολυτελείας, ενώ επειδή έχουν δυνατή φωνή και καλό λόγο θα μπορούσαν να είναι και δημόσιοι ομιλητές ή σύμβουλοι.

Δίδυμοι: Ο προγραμματιστής!

Η χαρά του Διδύμου είναι να έχει πολλά να κάνει που να τον διεγείρουν πνευματικά. Δεν αντέχει, όμως, να κάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα το ίδιο πράγμα, ούτε την επανάληψη!
Δεν έχει πολλή υπομονή, ενώ χρειάζεται κάποια εργασία που να του δίνει ευελιξία για πρόοδο, όπως ο προγραμματισμός και το social networking, η τεχνική υποστήριξη, η αρχιτεκτονική, η μηχανολογία, ενώ αν όλα αυτά συνδυάζονται με ταξίδια… τόσο το καλύτερο!

Καρκίνος: Ο καθηγητής Ιστορίας!

Ο ευαίσθητος Καρκίνος είναι πιστός, με σεβασμό και αγάπη για την εργασία του, ειδικά αν αυτή έχει στοιχεία «ρετρό», καθώς είναι νοσταλγός των «παλιών, καλών καιρών».
Χρειάζεται ασφάλεια και την αναζητά σε εργασίες με υψηλές απολαβές που να τον καλύπτουν, όμως, και σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις σχετικά με την εστίαση του ταιριάζουν, όπως, άλλωστε, και η ακαδημαϊκή καριέρα στον τομέα της Ιστορίας, της Αρχαιολογίας και των Κοινωνιολογικών επιστημών.

Λέων: Ο Διευθύνων Σύμβουλος!

Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να οδηγήσει μια εταιρία στην επιτυχία και την οικονομική άνθηση καλύτερα από έναν Λέοντα!

Ατρόμητος, εμπνευσμένος και ανεξάρτητος, ο Λέων δουλεύει καλύτερα όταν βρίσκεται στο προσκήνιο και λατρεύει την δουλειά που του προσφέρει κύρος και ισχύ. Έτσι, θα μπορούσε να είναι από δάσκαλος έως ηθοποιός και από διευθύνων σύμβουλος έως πωλητής. Αρκεί να του δίνεται η δυνατότητα να «λάμπει».

Παρθένος: Ο μεταφραστής!

Γνωστός για την τελειομανία του, ο Παρθένος μπορεί να προκόψει σε επαγγέλματα για τα οποία απαιτείται έμφαση στη λεπτομέρεια. Έχει εξαιρετική μνήμη, είναι τακτικός και προγραμματισμένος.

Οι Παρθένοι δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν σε βαθύτερο επίπεδο και να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους. Προτιμούν, λοιπόν, να εργάζονται μόνοι. Πολλοί έχουν έφεση στις ξένες γλώσσες, άρα ένα επάγγελμα σχετικό με τη μετάφραση ή το διάβασμα/γράψιμο γενικότερα θα τους ταίριαζε, ενώ, καθώς έχουν πολύ αναλυτικό μυαλό, θα μπορούσαν να ασχοληθούν και με την στατιστική.

Ζώδια και καριέρα: Τι δουλειά μου ταιριάζει;
Ζώδια και καριέρα: Τι δουλειά μου ταιριάζει;

Ζυγός: Ο διπλωμάτης!

Γοητευτικός, απλός, επικοινωνιακός και τρομερός διπλωμάτης! Ο Ζυγός λατρεύει το εργασιακό περιβάλλον που έχει φασαρία, κινητικότητα, ενώ αγαπά και τις τέχνες.
Η ιδανική εργασία για τον Ζυγό είναι αυτή που θα ενθαρρύνει την αυτοέκφρασή του. Που θα τον αγγίζει και θα τον φέρνει σε επαφή με τον κόσμο. Θα ήταν, λοιπόν, ευτυχής ως διπλωμάτης, πωλητής, αλλά και υπάλληλος γκαλερί, ή ακόμα και ως συγγραφέας.

Σκορπιός: Ο επιστήμονας!

Δυναμικός, μαχητικός, ανεξάρτητος… μια πραγματική ήρεμη δύναμη στον χώρο εργασίας του, ο Σκορπιός δεν είναι για «ευαισθησίες». Αυτοσυγκεντρώνεται, στοχεύει και… εκτελεί!
Ο Σκορπιός, λοιπόν, θα ήταν ευτυχής ως σκηνοθέτης ή ηθοποιός, ενώ θα διέπρεπε και στον χώρο της έρευνας, καθώς το μυστήριο και η επιστημονική φαντασία τον γοητεύουν! Τέλος, θα μπορούσε να γίνει και εξαιρετικός χειρουργός ή καθηγητής φυσικής.

Τοξότης: Ο πολιτικός!

Αλτρουιστής, ενεργητικός, ενθουσιώδης, μαθαίνει εύκολα και γίνεται καλό μέλος μιας ομάδας! Δύσκολα δεν θα πετύχει επαγγελματικά ένας Τοξότης, καθώς μοναδική του αδυναμία είναι ο υπερβολικός ιδεαλισμός του!
Επαγγέλματα σχετικά με τον πολιτισμό και την κουλτούρα, τα οποία του δίνουν ελευθερία κινήσεων, είναι ιδανικά για τον Παρθένο, ο οποίος δεν διστάζει να αλλάξει καριέρα, αν νιώσει ότι το ενδιαφέρον του για ένα αντικείμενο έχει τελειώσει. Θα μπορούσε να ασχοληθεί με την πολιτική ή και να γίνει εκπαιδευτής ζώων, ενώ λατρεύει να ταξιδεύει!

Αιγόκερως: Το τραπεζικό στέλεχος!

Ο Αιγόκερως έχει την ικανότητα να διοικεί με ευθύνη, οργάνωση και πειθαρχία. Είναι πολύ εργατικός, έχει τεράστια υπομονή και αποφασιστικότητα που τον οδηγεί στην κορυφή.
Ο Αιγόκερως βάζει την καριέρα σε προτεραιότητα. Λατρεύει τους νεωτερισμούς, αλλά τους προσεγγίζει μέσα από παραδοσιακές διαδικασίες. Μπορεί να γίνει εξαιρετικό διευθυντικό στέλεχος, τραπεζικός, επιστήμονας, αλλά έχει και ταλέντο στην αρχιτεκτονική και το σχέδιο.

Υδροχόος: Ο γιατρός χωρίς σύνορα!

Ο Υδροχόος διακρίνεται για την αγάπη του προς τον άνθρωπο, για το ανοιχτό μυαλό του και την περιπετειώδη φύση του. Το πιθανότερο είναι ότι θα ακολουθήσει αντισυμβατική καριέρα!
Είναι πολύ σημαντικό για τον Υδροχόο να εντοπίσει την εργασία που θα τον κάνει ευτυχισμένο και αυτή πρέπει να εκφράζει την ανεξαρτησία και την πνευματική του διέγερση. Ενδεικτικά, του ταιριάζουν τόσο οι καλές τέχνες όσο και τα μαθηματικά, τόσο η αστρολογία όσο και η ψυχολογία, ενώ θα μπορούσε να γίνει και εξαιρετικός γιατρός.

Ιχθύες: Ο καλλιτέχνης!

Δημιουργικοί και παθιασμένοι οι ιχθύες, έχουν ένστικτο, βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, πίστη στο όνειρο αλλά και πρακτικότητα, προκειμένου να βοηθούν άμεσα όταν υπάρχει ανάγκη.
Χρειάζονται ευελιξία στην εργασία τους οι Ιχθύες, ενώ αγαπούν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν τόσο με την τέχνη όσο και με την ομορφιά. Έτσι γίνονται καλοί χορευτές, νοσηλευτές, ψυχολόγοι, αλλά και αισθητικοί!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ