Μην το ψάχνεις… Το έχεις έτοιμο! Έτσι θα την κάνεις να στο δίνει συχνά


Μην το ψάχνεις… Αν υποθέσουμε πως το σεξ είναι το δώρο της γυναίκας στον άντρα, αυτό που ξεκάθαρα σε παρακινεί να δωρίσεις κάτι τόσο πολύτιμο όσο τον εαυτό σου είναι να είσαι ευχαριστημένη από τον σύντροφό σου συνολικά

Ασφάλεια και ικανοποίηση στην καθημερινότητα σε κάνει αναμφισβήτητα να θες να δώσεις αγκαλιές και χάδια και πολλά άλλα, για να ανταποδώσεις το καλό που νιώθεις.

Θέλετε να κάνετε περισσότερο σεξ με τη συμβία σας;

Ε τότε ίσως είναι καλή ιδέα να ρίχνετε κανένα σφουγγάρισμα και να πλένετε κανένα πιάτο που και που.

Για το σέρβις του αυτοκινήτου και τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ δεν το συζητάμε καν -εννοείται πώς θα τα κάνετε εσείς-. Και γιατί όχι, να βάζετε και ποδιά μερικές φορές.

Ενδεχομένως αυτό είναι κάτι που κάποιοι μπορεί να το έχουν παρατηρήσει εμπειρικά στη ζωή τους, καθώς λιγότερες δουλειές πιθανώς να οδηγούν σε λιγότερα νεύρα τις κυρίες και να τις καθιστά πιο ανοικτές σε σεξουαλικές περιπτύξεις, σε αντίστιξη με το τυπικό δείγμα της Μαίρης Παναγιωταρά, που ασφυκτιά ανάμεσα στον νεροχύτη και τον Ανατολίτη σεξιστή σύζυγο που τα θέλει όλα στο πιάτο.

Μην το ψάχνεις… Το έχεις έτοιμο! Έτσι θα την κάνεις να στο δίνει συχνά

Υπάρχει μάλιστα και μία σχετικά πρόσφατη έρευνα του Cornell University, η οποία διαπιστώνει ότι το να μοιράζονται οι δουλειές του σπιτιού είναι σέξι, αλλά και ότι αυξάνει τη συχνότητα των επαφών μεταξύ του ζευγαριού.

Όπως λέει η συγγραφέας της έκθεσης, η καθηγήτρια Sharon Sassler στο εν λόγω πανεπιστήμιο, όταν «τα ζευγάρια μοιράζονται παρόμοια καθήκοντα με βάση την αρχή της ισότητας και όχι με βάση τα στερεότυπα των φύλων, αυτό φαίνεται να εμβαθύνει τη σεξουαλική επιθυμία».

Μάλιστα, «αυτοί που μοιράζονται τις δουλειές του σπιτιού είναι τα μόνα ζευγάρια που έχουν βιώσει αύξηση της σεξουαλικής συχνότητας σε σύγκριση με το παρελθόν, ενώ τα ζευγάρια στα οποία οι γυναίκες αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος των οικιακών εργασιών καταγράφεται σημαντική μείωση στη συχνότητα», συμπληρώνει η ίδια.

Στην έρευνα δεν γίνεται νύξη για το αν αντίστοιχα θετικό αποτέλεσμα έχει η ανάθεση των δουλειών του σπιτιού σε μια οικιακή βοηθό ή τι συμβαίνει όταν η γυναίκα δεν ενδιαφέρεται και τόσο για τα οικιακά.

Κάποιοι άνδρες υποστηρίζουν ότι να ζεις σε ένα όχι πολύ καθαρό περιβάλλον και να αναγκάζεσαι να φοράς ασιδέρωτα ρούχα αποτελεί πηγή συχνών διενέξεων σε ένα ζευγάρι και αιτίες απομάκρυνσης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ