Ολυμπιακός – Ντιναμό Κιέβου: Να κάνει ένα “καθαρό” βήμα πρόκρισης


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ντιναμό Κιέβου στο “Γ. Καραϊσκάκης” (19:55,NewsIt.gr, Cosmote Sport 2), στο πρώτο ματς των δυο ομάδων για τους “32” του Europa League και θέλει τη νίκη με “καθαρό” σκορ για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης.

Ένα “καθαρό” βήμα για την πρόκριση του στους “16” του Europa League θέλει να κάνει απόψε το βράδυ ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται την Ντιναμό Κιέβου, στο πρώτο ματς των δυο ομάδων στη φάση των «32» της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός καλείται να… ξεχάσει τόσο την ήττα του στην Τούμπα, όσο και την επική νίκη του επί της Μίλαν, να φορέσει ξανά το “ευρωπαϊκό του κοστούμι” και να πάρει τη νίκη με “καθαρό” σκορ, που θα του δώσει τεράστιο πλεονέκτημα, ενόψει του επαναληπτικού στην Ουκρανία.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει κρατήσει αήττητο το γήπεδό της και ελπίζει πως με τη βοήθεια του κόσμου της (έχει ανακοινωθεί sold out) θα καταφέρει να… χαρεί και να συνεχίσει την πορεία της στο θεσμό.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, o Μαρτίνς αναμένεται να κάνει 4 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που… στη γωνία υπάρχει το “μεγάλο” ματς με την ΑΕΚ. Ο Τσιμίκας θα πάρει τη θέση του Κούτρη, ο Καμαρά του Νάτχο, ο Ντίας του Χριστοδουλόπουλου και ο Χασάν του Γκερέρο.

Την εστία θα του Ολυμπιακού υπερασπιστεί ο Σα, έχοντας μπροστά του (τετράδα της άμυνας) τους Τοροσίδη, Σισέ, Βούκοβιτς και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκιγέρμε με τον Καμαρά και στις πτέρυγες οι Ποντένσε και Ντίας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Χασάν, έχοντας πίσω του τον Φορτούνη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Μεριά, Κούτρης, Μιράντα, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Ανδρούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Μασούρας και Γκερέρο. Εκτός είναι οι Ομάρ, Σολδάνο και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Από την άλλη μεριά πολλά είναι τα προβλήματα και για τον Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς στην Ντιναμό Κιέβου, καθώς είναι αμφίβολοι οι Σίντκλεϊ, Σουπριαχά, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Ντούελουντ, Πίβαριτς και Μπεσεντίν.

Οι Ουκρανοί θα ξεκινήσουν με τους Μπόικο, Κετζιόρα, Κάνταρ, Μπούρντα, Μικολένκο, Σίντορτσουκ, Τσε Τσε, Σαπαρένκο, Τσιγκάνκοφ, Βέρμπιτς και Σολ.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Κρεγκ Πόουσον. Ο Αγγλος επισκέφτεται για 2η φορά το Καραϊσκάκη, καθώς είχε σφυρίξει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπέτις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ