Πάτρα: Έπαθαν ΣΟΚ όταν ανακάλυψαν ποιος είναι ο διαχειριστής τους!


Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε πρώην διαχειριστής πολυκατοικίας της Πάτρας, ο οποίος κατηγορείται για υπεξαίρεση και μάλιστα για ποσό πάνω από 50.000 ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας έχουν στραφεί ενάντια στον πρώην διαχειριστή και επίσης ιδιοκτήτη διαμερίσματος, ο οποίος είχε αναλάβει τη διαχείριση από το 2001 έως και το 2011.

Θεωρητικά όλα… πήγαιναν καλά, όταν κάποια στιγμή, 10 χρόνια αφότου ανέλαβε ο εν λόγω διαχειριστής, εμφανίστηκε εκπρόσωπος συνεργείου καθαριότητας ο οποίος ζήτησε να πληρωθεί με ποσό άνω των 1.500 ευρώ για υπηρεσίες που προσέφερε επί μήνες.

Τότε μπήκαν… ψύλλοι στα αυτιά των ιδιοκτητών, οι οποίοι ξεκινώντας έρευνα ανακάλυψαν ότι στο ταμείο της πολυκατοικίας υπήρχε έλλειμμα που είχε φθάσει κοντά στις 60.000 ευρώ.

Η υπόθεση έφθασε στα αστικά δικαστήρια, όπου ο πρώην διαχειριστής αποδέχθηκε την ευθύνη του, αλλά για υπεξαίρεση 40.000 ευρώ.

Οι ιδιοκτήτες του δέσμευσαν το διαμέρισμα με προσημείωση, όμως τον έσυραν και ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης.

Έτσι, κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Η υπεράσπισή του ισχυρίστηκε πως ο κατηγορούμενος λόγω ηλικίας έχει υποστεί άνοια, ενώ οι κατήγοροί του έλεγαν πως χαίρει άκρας υγείας.

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του, η έδρα όμως ζήτησε πραγματογνωμοσύνη.

Πηγή: dete.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ