Βασιλειάδης: “Δεν είναι ο ρόλος μας να ελέγχουμε διαιτητές ή τσακωμούς κακομαθημένων παραγόντων”


Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά την απόφαση των “ερυθρόλευκων” να μην αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο” του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης κράτησε… αποστάσεις από το θέμα της διαιτησίας, μετά τα όσα έγιναν στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, τονίζοντας ότι δεν είναι δουλειά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να ελέγχει τους διαιτητές.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο κίνδυνος αποβολής και το «ψάχνονταν»!

“Είναι πιο σημαντικά όσα γίνονται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από όλα αυτά που γίνονται στον επαγγελματικό. Ο ρόλος της ΓΓΑ και του εκάστοτε επικεφαλής υφυπουργού είναι η διασφάλιση των κανόνων και η εξέλιξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Ολυμπιακός – Σταυρόπουλος: «Αηδιάσαμε! Να καθαρίσει αυτή η βρωμιά»

Δεν είναι ο ρόλος της να ελέγχει τους διαιτητές για αντικρουόμενα συμφέροντα, αλλά και τσακωμούς κακομαθημένων παραγόντων που πληγώνουν ένα άθλημα που μας έχει κάνει περήφανους.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Γιαννακόπουλος άφησε κόκκινο… στρινγκ στον «ερυθρόλευκο» πάγκο! [pics]

Εμείς δεν μπορούμε να μπλεχτούμε στη διαιτησία. Θεσπίζουμε τους νόμους”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλειάδης στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας (Finn).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ