Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Δευτέρα 20 Μάϊου

Πώς ζει κάθε ζώδιο την Άνοιξη
Πώς ζει κάθε ζώδιο την Άνοιξη

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 20η ημέρα του Μάϊου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Στο επίκεντρο θέματα της επικοινωνίας

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ζυγό σε φάση κενής πορείας, χωρίς δηλαδή να σχηματίζει όψεις, ήδη από χθες το βράδυ μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης που θα περάσει στον Σκορπιό. Αυτό δίνει στη μέρα μια ασταθή ποιότητα, με εξελίξεις που μπορεί να έρχονται χωρίς να τις περιμένουμε. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους στις 15:59 το απόγευμα και ξεκινούν τα γενέθλια των Διδύμων. Οι ρυθμοί στην καθημερινότητά μας ανεβαίνουν, το μυαλό μας γίνεται πιο ανήσυχο, οι συζητήσεις ανάβουν για τα καλά και ξεκινά μεγαλύτερη ρευστότητα και πιο ευμετάβλητες συνθήκες. Τα θέματα της επικοινωνίας, των σχολείων, του τουρισμού, των νόμων, των περιορισμών των ελευθεριών, του θρησκευτικού φανατισμού, των κομματικών αντιπαραθέσεων θα φιγουράρουν σε όλο αυτό το διάστημα στα πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ιστοσελίδων. Σε κάθε περίπτωση, τα γνωρίσματα του ζωδίου των Διδύμων μπορεί να είναι σωτήρια για ό,τι συμβαίνει: ευελιξία, προσαρμοστικότητα, ανάλαφρη διάθεση. Υιοθετήστε τα κι εσείς στο βαθμό που μπορείτε να τα καταφέρετε και όλα θα είναι πιο εύκολα, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους – Ανοίγματα για κοινωνική δικτύωση

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 20 Ιουνίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι περιέργεια, ζωτικότητα, ανάγκη για δράση, για κοινωνικοποίηση και για δικτύωση. Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συντονισμό μεθοδικότητα και όχι ανυπομονησία.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει δυσκολία στο θέμα της δέσμευσης και της οριστικοποίησης, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να πάρουν οριστικές αποφάσεις και να δώσουν τελικές απαντήσεις. Στον αισθηματικό τομέα πρόσφορο θα είναι το έδαφος για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες, θα έχουν άνεση. Προτίμηση θα εκδηλωθεί προς τις χαλαρές επαφές και όχι προς τις δεσμευτικές, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι πιέσεις.

Ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα, ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης. Οι διαθέσεις θα είναι αισιόδοξες, συγκαταβατικές, φεύγει η άρνηση ο εγωισμός και η αδιαλλαξία. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να βελτιωθούν οι σχέσεις προσωπικές και επαγγελματικές, ανοίγματα θα υπάρξουν για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις.

Ο ενθουσιασμός θα δώσει την ώθηση να γίνουν άμεσες προσεγγίσεις, σε θέματα αισθηματικής φύσης δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες και οι ανανεωτικές συναναστροφές. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για ξεκαθαρίσματα, οι εξομολογήσεις θα διαλύσουν την αμφιβολία, θα ακουστούν υποσχέσεις που θα διώξουν την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Aναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η μέρα ξεκινά με περισσότερο άγχος, ενδεχομένως να βγαίνει τώρα η συσσωρευμένη κούραση των τελευταίων ημερών. Αν είστε γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου θα έχετε ίσως περισσότερη ένταση στη μέρα σας στις επαφές σας, αλλά και μεγαλύτερο εκνευρισμό. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους σε μια πιο βολική θέση προς το ζώδιο σας ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Θα ευνοήσει το λόγο σας προφορικό και γραπτό και το κομμάτι της επικοινωνίας ιδιαιτέρως. Είναι μια καλή θέση για όσους ασχολούνται με επαγγέλματα επικοινωνίας. Θετική θέση για να διαφημίσετε τη δουλειά σας, για έρευνα, για να ψαχτείτε πιο πολύ στον επαγγελματικό τομέα ή στις σπουδές. Φυσικά οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα είναι πιο πιεστικοί και οι επαφές σας με τους άλλους είτε σε φυσικό επίπεδο είτε και μέσω διαδικτύου θα αυξάνονται και θα πληθύνονται. Αλλά επειδή η συγκεκριμένη πορεία του Ήλιου στους Διδύμους φέτος συμπίπτει με την Αφροδίτη και τον Δία στο ίδιο ζώδιο θα έχετε και αρκετές ευχάριστες εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.

Ταύρος

Η Δευτέρα έρχεται με αρκετό άγχος, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό μέσα στον τομέα εργασίας και υγείας σε φάση όμως κενής πορείας, χωρίς να σχηματίζει δηλαδή όψεις στην πορεία της μέρας. Γι’ αυτό προσπαθήστε να μην πιέζετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους φεύγοντας από το ζώδιο σας, κάνοντας προτεραιότητα από τώρα και για ένα μήνα τα οικονομικά σας ζητήματα. Ο στόχος θα είναι να αυξήσετε τα εισοδήματα σας, να βρείτε νέους πόρους ή να συμμαζέψετε τα έξοδα σας, ώστε να μην παθαίνετε ασφυξία στο τέλος του μήνα από τους λογαριασμούς. Και μάλιστα υπάρχουν αρκετοί θετικοί οιωνοί στο να καταφέρετε να υλοποιήσετε αυτό σας το σχέδιο. Βλέπετε φέτος ο Ήλιος θα συμπορεύεται στο μεγαλύτερο μέρος της πορείας του με την Αφροδίτη και τον Δία στο ίδιο ζώδιο βελτιώνοντας τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Χρόνια πολλά Δίδυμοι μου! Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας σήμερα στις 15:59 και ξεκινούν τα γενέθλια σας και μολονότι οι γενικές συνθήκες είναι περίεργες, για εσάς τα πράγματα μπορεί να είναι λίγο πιο διαχειρίσιμα. Βλέπετε φέτος τα γενέθλια σας κοσμούνται τόσο από την Αφροδίτη όσο και από τον Δία που θα περάσουν στο ζώδιο σας μέσα σε αυτή την εβδομάδα. Αυτή η συγκυρία είναι σπάνια, οπότε καιρός να αισιοδοξείτε και να δείτε επιτέλους πιο θετικά την εξέλιξη της ζωής σας. Η Δευτέρα, παρόλα αυτά, απαιτεί συγκέντρωση και καλό αυτοέλεγχο. Βλέπετε η Σελήνη, μολονότι βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας τον Ζυγό, θα είναι σε όλη τη διάρκεια της μέρας σε φάση κενής πορείας χωρίς να σχηματίζει όψεις, δημιουργώντας ρευστότητα και κάποια απρόοπτα. Λίγη ευελιξία και ψυχραιμία θα βοηθήσει να μείνετε στο κέντρο σας και να μη χάσετε χρόνο.

Καρκίνος

Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της μέρας από το ζώδιο του Ζυγού και με κάποιο εκνευρισμό αν είστε γεννημένοι αρχές Ιουλίου. Προσέξτε περισσότερο στις οικογενειακές σχέσεις και στα θέματα σπιτιού. Σήμερα το απόγευμα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους, όπου και θα μείνει για έναν περίπου μήνα. Σ’ αυτό το διάστημα προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας για να τα προλαβαίνετε όλα και για να βρίσκετε χρόνο να τον αφιερώνετε στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν υπάρχουν θέματα υγείας που έχετε παραμελήσει, την περίοδο που θα βρίσκεται ο Ήλιος στους Διδύμους μπορείτε να τα βελτιώσετε. Η ταυτόχρονη συμπόρευση Ήλιου-Αφροδίτης-Δία στους Διδύμους το επόμενο διάστημα μπορεί να φέρει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και πιθανώς κάποιες μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Από την άλλη, ίσως επιζητάτε να έχετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας, ή ίσως χρειάζεται να προετοιμάσετε κάτι το οποίο θα ξεκινήσετε αργότερα και θέλετε να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Λέων

Η Σελήνη ενώ θα βρίσκεται στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας δεν θα σχηματίσει καθόλου όψεις, κάτι που στην αστρολογία ονομάζεται κενόδρομη Σελήνη. Έτσι δεν μπορείτε να ελέγξετε πολλά πράγματα, ενώ μπορεί να υπάρχουν αστάθειες. Η μέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα. Η πορεία του Ήλιου στους Διδύμους από σήμερα θα είναι βοηθητική για το ζώδιο σας, στρέφοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα συλλογικής δουλειάς αλλά και στους στόχους σας. Αυτή η θέση είναι πιο αποδοτική αν συμπράξετε μαζί με άλλους θέτοντας κοινούς στόχους. Σαφώς σας ενδιαφέρει η επιτυχία των επαγγελματικών σας, αλλά θυμηθείτε ότι οι προσωπικές σας σχέσεις και οι σχέσεις με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην πορεία σας προς την επιτυχία. Ευνοείται ακόμη η παρουσία σας στο διαδίκτυο ή η προβολή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι ακόμη μια περίοδος που σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους, συνεργάτες ή και άτομα από το παρελθόν που είχατε ίσως χαθεί για καιρό.

Παρθένος

Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της, κάτι που την καθιστά απαιτητική καθώς μπορεί να προκύπτουν απρόοπτα και να μην έχετε ακριβώς τον έλεγχο των καταστάσεων. Σίγουρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα και πολύ σοβαρές αποφάσεις. Σήμερα ο Ήλιος περνά το βράδυ στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει για ένα μήνα περίπου. Στον τομέα της καριέρας, ο Ήλιος στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στο μέλλον των επαγγελματικών σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να σκύψετε πάνω από τα προβλήματα και τις απαιτήσεις της δουλειάς για να καταφέρετε να έχετε επιτυχία. Το θετικό με τη φετινή περίοδο των γενεθλίων των Διδύμων είναι ότι θα συμπορεύονται μαζί με τον Ήλιο και η Αφροδίτη με τον Δία δημιουργώντας ένα εξαιρετικό πλαίσιο για να ανοίξετε τα φτερά σας επαγγελματικά.

Ζυγός

Η μέρα ξεκινά με απαιτήσεις σε πρακτικό επίπεδο και μεγαλύτερη πίεση από συνεργάτες προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Τη Δευτέρα με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και σε φάση κενής πορείας φαίνεται ότι θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε όποιες εκκρεμότητες έχετε κι αυτό σημαίνει κάποιες ώρες δουλειάς παραπάνω. Από την άλλη θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας, αγαπητοί μου Ζυγοί. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνετε νέα ξεκινήματα. Αν είστε γεννημένοι αρχές δευτέρου δεκαημέρου προσέξτε αντιπαραθέσεις αλλά και θέματα υγείας. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους το απόγευμα και αρχίζει να γίνεται πιο βοηθητικός σε ό,τι αφορά θέματα επικοινωνίας με τους άλλους, την απόδοση σας στη δουλειά, τα θέματα των σπουδών αλλά και των ταξιδιών. Βοηθά να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο, κυρίως τους γνωστικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στις σπουδές ή στα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Από την άλλη βέβαια, καθώς στο ζώδιο των Διδύμων θα προχωρήσουν τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Δίας από αυτή την εβδομάδα θα έχετε επιτυχίες και θετικότερες προοπτικές σε όλους τους τομείς.

Σκορπιός

Η Δευτέρα είναι πραγματικά «τσαγκαροδευτέρα», καθώς με τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας χωρίς να σχηματίζει καθόλου όψεις δηλαδή είναι λίγα αυτά τα οποία μπορείτε να ελέγξετε. Προσπαθήστε να κερδίσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε περισσότερο και μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους για ένα περίπου μήνα δίνει έμφαση στα οικονομικά σας. Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να ψαχτείτε περισσότερο με το πώς θα ωφεληθείτε από χρηματοδοτήσεις, δάνεια, πιστώσεις ή πώς θα περικόψετε κάποια πάγια έξοδα για να ανακουφιστείτε οικονομικά. Από την άλλη, ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια περίοδο με έντονα συναισθήματα κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Αν έχετε άγχος για τα οικονομικά δεν θα αργήσουν οι καλές εξελίξεις, καθώς στην πορεία της εβδομάδας στον τομέα αυτό θα προχωρήσουν οι δυο ευεργέτες πλανήτες η Αφροδίτη και ο Δίας.

Τοξότης

Η Δευτέρα είναι μια απαιτητική μέρα καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται μεν στον φιλικό σας Ζυγό, όμως δεν θα σχηματίσει καθόλου όψεις σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα είναι δηλαδή σε φάση κενής πορείας. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε. Ίσως από την άλλη να υπάρχει ένα κρίσιμο πρόβλημα στη δουλειά, το οποίο χρειάζεται επείγουσα αντιμετώπιση ειδικά τις πρωινές ώρες και μπορεί να σας πιάνει άγχος. Σήμερα ο Ήλιος περνά το απόγευμα στους Διδύμους, ακριβώς απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων σας προσωπικών και επαγγελματικών και απαιτεί να δώσετε περισσότερο χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις συσφίξετε. Τον επόμενο ένα μήνα θα υπάρχει κάποιος είτε είναι ένας φίλος, ο σύντροφος σας, ένας συνεργάτης για να σας προσφέρει στήριξη κι ακόμη και να γνωρίσετε και κάποια νέα άτομα που μπορεί να σας φανούν βοηθητικά. Με Ήλιο, Αφροδίτη, Δία στον τομέα των σχέσεων θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα τόσο προσωπικά όσο κι επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Η Δευτέρα είναι μια αρκετά περίεργη μέρα, καθώς σε όλη τη διάρκεια της η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε περισσότερο αντιπαραθέσεις και εντάσεις μέσα στον χώρο της δουλειάς κυρίως με ανωτέρους και όσους έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Σήμερα το απόγευμα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και ξεκινά για σας ένα πιο απαιτητικό διάστημα που θα χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά και να οργανωθείτε ακόμη καλύτερα στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είτε έναντι της δουλειάς είτε έναντι της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Ακόμη είναι πιθανό να κάνετε αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις, επαγγελματικές συζητήσεις και να σας αποκαλυφθούν μυστικά. Δεν είναι απίθανο ακόμη να έχετε δυο διαφορετικές προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και να μπείτε σε δίλημμα. Αν είχατε αφεθεί και δεν προσέχατε όπως πρέπει την υγεία ή τη φόρμα σας, εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να ξαναμπείτε σε ρυθμούς διατροφής, άσκησης.

Υδροχόος

Η μέρα ξεκινά κάπως πιεστικά σε θέματα πρακτικών υποχρεώσεων και θα είστε αρκετά ανήσυχοι ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Βλέπετε η Σελήνη μπορεί να είναι σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τον Ζυγό, αλλά δεν θα σχηματίσει καθόλου όψεις δημιουργώντας ρευστότητα και απρόοπτα στη μέρα. Σήμερα ακόμη τις απογευματινές ώρες ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και για τον επόμενο μήνα θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα προσωπικών σχέσεων, ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία. Σε ιδιαίτερα καλή θέση ο Ήλιος μαζί με την Αφροδίτη από τις 23/05 και τον Δία από τις 26/05 θα αναπτερώσει το ηθικό σας, θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στα θέματα του έρωτα, των παιδιών, της επιχειρηματικότητας αλλά και της φήμης.

Ιχθύες

Η μέρα ξεκινά με κάποια πίεση, καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της. Προσπαθήστε με διάλογο να επιλύσετε όποιο θέμα παρουσιάζεται και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες κι ευγενικοί μπορείτε διαχειριζόμενοι με τακτ λεπτά ζητήματα. Ξεκινήστε καταρχάς δίνοντας βήμα στην άλλη πλευρά να μιλήσει πρώτα και ακούστε με προσοχή και ενσυναίσθηση αυτά που σας αποκαλύπτονται. Δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να δεχτείτε ό,τι ακούτε ή να συμφωνείτε, αλλά τουλάχιστον θα έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη για να βγάλετε συμπεράσματα. Σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα χώρο πιθανώς του σπιτιού κάνοντας επισκευές, αναδιακόσμηση ή αλλαγές. Άλλοι μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο με αγαπημένα σας πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ