Ελβετία: Νεκρό 6χρονο κορίτσι που βρέθηκε σε δάσος αφού είχε εξαφανιστεί


Η έρευνα επεκτάθηκε στο δάσος της Ελβετίας, που βρίσκεται όχι μακριά από το μέρος όπου έγινε το πάρτι, και εκεί εντοπίστηκε το κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του.

Ένα εξάχρονο κορίτσι που βρέθηκε χθες σε δάσος στην Ελβετία έφυγε σήμερα από τη ζωή. Η ίδια είχε εξαφανιστεί υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες ενώ έπαιζε σε ένα οικογενειακό πάρτι, πέθανε σήμερα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία ενημερώθηκε χθες Κυριακή στις 5:54 το απόγευμα για την εξαφάνιση του κοριτσιού που βρισκόταν σε ένα οικογενειακό πάρτι στην περιοχή Ραβουάρ. Το 6χρονο έπαιζε στο πάρτι από τις 5 το απόγευμα και μετά εξαφανίστηκε.

«Το εξάχρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο CHUV (Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Βω) στη Λωζάνη με ελικόπτερο, και δυστυχώς πέθανε» σήμερα πρωινές ώρες, ανέφερε η αστυνομία του καντονιού του Βαλαί.

Η αστυνομία του καντονιού, σε συνεργασία με πολυάριθμες υπηρεσίες και μονάδες βοήθειας, την αεροπορία και περισσότερους από 200 εθελοντές, ξεκίνησε μια μεγάλη επιχείρηση έρευνας. Η έρευνα επεκτάθηκε στο δάσος, που βρίσκεται όχι μακριά από το μέρος όπου έγινε το πάρτι, και εκεί εντοπίστηκε το κοριτσάκι χωρίς τις αισθήσεις του.

Η εισαγγελία του καντονιού έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ