Κέιτ Μίντλετον: Κινητήρια δύναμη σε νέο project για επιχειρήσεις παρά την ασθένειά της


Η Πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον αναδεικνύεται σήμερα ως η κεντρική προσωπικότητα πίσω από μια σημαντική πρωτοβουλία που προωθεί φιλικές προς την οικογένεια εργασιακές πρακτικές. Μέσω της ομάδας Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood, παρουσιάστηκε μια νέα έκθεση που επισημαίνει τη σημασία της επένδυσης στην πρώιμη παιδική ηλικία και προτείνει τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να υιοθετήσουν πρακτικές που υποστηρίζουν τις οικογένειες.

Η έκθεση αυτή εκτιμά ότι η επένδυση στην πρώιμη παιδική ηλικία θα μπορούσε να συνεισφέρει περισσότερα από 45,5 δισεκατομμύρια λίρες στην εθνική οικονομία κάθε χρόνο. Αυτό το νούμερο αποδεικνύει την οικονομική και κοινωνική σημασία που έχει η επικέντρωση στην προσχολική περίοδο.

Παρά την ασθένειά της και την αποχή της από δημόσιες υποχρεώσεις λόγω χειρουργικής επέμβασης στην κοιλιά και προληπτικής χημειοθεραπείας για καρκίνο, η Κέιτ Μίντλετον παρακολούθησε και υποστήριξε την έκθεση από το σπίτι. Αυτό δείχνει τη δέσμευσή της στο έργο της Taskforce και στη συνολική προσπάθεια για την πρώιμη παιδική ανάπτυξη.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτήν την επιχειρησιακή ομάδα και έχει δείξει πάθος και αφοσίωση στο θέμα της πρώιμης παιδικής ηλικίας. Παράλληλα, έχει ενθαρρύνει επιχειρήσεις από όλα τα μεγέθη και τους κλάδους να συμμετάσχουν σε αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς αναγνωρίζει τον μετασχηματιστικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει στις ζωές των παιδιών και των οικογενειών τους.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ