Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η κόρη της Καφαντάρη μιλάει για τον ρόλο της στη Ζωή εν τάφω!


Με πρόσωπο που θυμίζει έντονα τη μητέρα της, Λίλα Καφαντάρη, και ματιά έντονη σαν του πατέρα της, Βασίλη Μαυρομάτη, η Ηλιάνα Μαυρομάτη μιλά τόσο για τη συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ «Η ζωή εν τάφω» όσο και για αφανείς πτυχές της προσωπικής της ζωής.

Η νεαρή ηθοποιός μίλησε με ενθουσιασμό για το σίριαλ που φέρνει στις οθόνες μας το αγαπημένο μυθιστόρημα του Στράτη Μυριβήλη.

«Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή μου που συμμετέχω στη συγκεκριμένη παραγωγή, τόσο γιατί βασίζεται σε ένα σπουδαίο λογοτεχνικό υλικό του Στράτη Μυριβήλη όσο και γιατί τη σκηνοθεσία υπογράφει ένας από τους σημαντικότερους κινηματογραφιστές μας, ο Τάσος Ψαρράς, του οποίου το όραμα γι’ αυτή τη σειρά εμπνέει όλους όσοι βρισκόμαστε γύρω του. Τόσο η ίδια η αντιφατική εποχή του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου όσο και το ηθικό μέγεθος που προσδίδει στους ήρωές του ο Μυριβήλης έχουν τεράστιο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον και νομίζω πως, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στα γυρίσματα, είναι κάτι που όλοι θα θυμόμαστε για μια ζωή. Υποδύομαι τη Στυλιανούλα, μια κοπέλα πρόσφυγα, στο πρόσωπο της οποίας αντανακλάται η τραγική θέση της γυναίκας εκείνη την εποχή, μέσα στον πόλεμο και στη φτώχεια. Χαίρομαι πολύ που σε αυτή τη δουλειά έχω να αντιμετωπίσω άξιους συναδέλφους, με κορυφαία την Ελλη Φωτίου, την οποία θαυμάζω βαθιά ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνιδα». 

 

Πηγή: Realnews

Πηγή φωτό: NDP

Ηλιάνα Μαυρομάτη: Η κόρη της Καφαντάρη μιλάει για τον ρόλο της στη Ζωή εν τάφω!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ