Χτύπησε με τη Lamborghini του τον κλέφτη που του άρπαξε το Rolex [βίντεο]


Ένας άνδρας στην πόλη του Σάο Πάολο της Βραζιλίας έπεσε με τη Lamborghini του πάνω σε έναν κλέφτη που του έκλεψε το ρολόι Rolex υπό την απειλή όπλου.

Σύμφωνα με το CNN Brazil, το περιστατικό έλαβε χώρα στην πολυτελή περιοχή Avenida Brigadeiro Faria Lima το Σάββατο 18 Μαΐου. Βίντεο από το περιστατικό εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυκλοφόρησαν ευρέως.

Το κλιπ δείχνει την πράσινη Lamborghini να τρέχει προς ένα δίτροχο – που οδηγείται από τον κλέφτη – καθώς προσπαθεί να ξεφύγει. Ο κλέφτης όμως τράπηκε σε φυγή.

Ο κλέφτης πλησίασε τον οδηγό της Lamborghini με μοτοσυκλέτα ενώ είχε σταματήσει το όχημα σε φανάρι. Πήρε με δύναμη το πολυτελές ρολόι και προσπάθησε να φύγει τρέχοντας από τη σκηνή.

Σύντομα, η κυκλοφορία ξεκίνησε και ο οδηγός της Lamborghini αποφάσισε να κυνηγήσει τον άνδρα στο δίτροχο, όπως φαίνεται στο βίντεο. Το αυτοκίνητο φαίνεται να επιταχύνει για να πιάσει τον μηχανόβιο που δραπετεύει.

Καθώς ο ληστής προσπαθεί να κάνει μια παράνομη στροφή αριστερά, ο εξαγριωμένος ιδιοκτήτης της Lamborghini πατάει το πεντάλ του γκαζιού και οργώνει τη μηχανή του.

Στη συνέχεια, το supercar συντρίβεται σε έναν στύλο, στέλνοντας τα φανάρια να πέφτουν στο έδαφος.

Ευτυχώς, ο ληστής επιζεί και φαίνεται να σηκώνεται γρήγορα στα πόδια του και να ξεφεύγει από το σημείο της σύγκρουσης, εγκαταλείποντας την κατεστραμμένη μοτοσικλέτα του.

Το βραζιλιάνικο κατάστημα Metropoles είπε ότι το ρολόι είχε αξία 200.000 βραζιλιάνικων πραγματικών (40.000 $ ή 32 lakh ₹) και ο άνδρας που είναι ύποπτος ότι το έκλεψε έχει ταυτοποιηθεί.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ