Ανατριχιαστικό περιστατικό στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς:  Με κάταγμα στο σπόνδυλο και αιμάτωμα στο κεφάλι ο 8χρονος


Ένα τραγικό ατύχημα συγκλόνισε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς την Τρίτη, 21 Μαΐου, όταν ένα παιδί τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια εργασιών στο προαύλιο του σχολείου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Tromaktiko.gr, το οποίο έβγαλε πρώτο την είδηση το παιδί, ηλικίας 8 ετών, υπέστη κάταγμα στον σπόνδυλο και αιμάτωμα στο κεφάλι, με την κατάστασή του να παραμένει σοβαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιτία του τραυματισμού φέρεται να ήταν η πτώση μιας πόρτας, η οποία είχε τοποθετηθεί προσωρινά και υπήρχαν επανειλημμένες εκκλήσεις από γονείς και διοίκηση του σχολείου για την αντικατάστασή της προκειμένου να αποφευχθούν παρόμοια ατυχήματα.

Η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του εργολάβου του έργου και δύο εργατών που εμπλέκονταν στις εργασίες, ενώ εξετάζει τις συνθήκες και τις ευθύνες για το ατύχημα. Αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα.

Οι γονείς και η διοίκηση του σχολείου είχαν επανειλημμένα εκφράσει τις ανησυχίες τους για την ασφάλεια των μαθητών προτού συμβεί το τραγικό ατύχημα.

Ελπίζουμε ότι το παιδί θα αναρρώσει πλήρως και θα επανέλθει στην υγεία του, ενώ παράλληλα ευελπιστούμε σε διερεύνηση που θα φέρει στο φως τις αιτίες του ατυχήματος και θα διασφαλίσει ότι ανάλογα μέτρα θα ληφθούν προκειμένου να προστατευθούν οι μαθητές στο μέλλον.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ